Obnoviť stránku

Delphin Škatuľka A-04

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Delphin Škatuľka A-04

Chcete si urobiť poriadok vo svojom rybárskom vybavení alebo bižutérii? Jedinečná obojstranná škatuľka Delphin vám ponúkne kvalitné spracovanie, príjemný dizajn a množstvo úložného priestoru. Box je dvojposchodový a je možné ho otvárať z oboch strán, takže pri rovnakej veľkosti dostanete dvakrát viac miesta. Umiestnením prepážok si sami rozvrhnete vnútornú organizáciu. Do škatuľky môžete ukladať háčiky, nástrahy, nadväzce či iné potrebné drobné príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Sami si môžete rozvrhnúť prepážky
  • Množstvo úložného priestoru
  • Obojstranné otváranie prináša dvakrát viac miesta
  • Kvalitný a pevný materiál
  • Elegantný dizajn

Biela priehľadná škatuľka Delphin A-04

Škatuľka je vyrobená z transparentného plastu mliečnej farby.Znamená to teda, že ihneď vidíte dovnútra. Nemusíte sa zdĺhavo prehrabávať v obsahu, jediným pohľadom zistíte, kde sa vami hľadaná vec nachádza. Box sa zatvára pomocou plastových praciek. Tie sú dostatočne pevné, aby vybavenie udržali nepoškodené. 

Rozmery:
210 × 115 × 60 mm

Kód:  JVR058812
Produktové číslo:  8586018446433
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13