Obnoviť stránku

Delphin Hlásič Totem Zelený

25,70 €

Delphin Hlásič Totem Zelený

Rybársky hlásič záberu je skvelá vychytávka, ocení ho každý moderný rybár. Keď sa vlasec pohne, hlásič sa ozve, a preto garantuje, že už vám žiadna ryba neunikne. Delphin Hlásič Totem Zelený vám poslúži vo chvíli, keď sa nemôžete plne venovať svojmu prútu. Možno ho pripnúť na rybársku vidličku aj stojan. V tme sa môžete plne spoľahnúť na nočné osvetlenie so senzorom. Rybársky hlásič Delphin ponúka možnosť nastaviť si plynulú reguláciu hlasitosti. Hlásič bol zabezpečený záchytnými chráničmi, poskytujúcimi spoľahlivú ochranu pred vypadnutím.

Zásadné parametre hlásiča záberu Delphin Hlásič Totem Zelený

  • Hlásič Delphin sa ozve pri každom zábere
  • Počet hlásičov v balení: 1 ks
  • Nočné osvetlenie na jednoduchú orientáciu v tme
  • Možnosť úpravy hlasitosti
  • Konektor na zapojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón
Farba diódy Zelená

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  RYB016680
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586018471725
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03