Obnoviť stránku

Delphin Hlásič Totem Modrý

26 €

Delphin Hlásič Totem Modrý

Rybársky hlásič záberu je praktická vychytávka pre všetkých moderných rybárov. Pokiaľ sa vlasec pohne, hlásič vás obratom upozorní a garantuje skvelý rybársky úlovok. Delphin Hlásič Totem Modrý oceníte vo chvíli, keď sa potrebujete na chvíľu vzdialiť od prúta. Môžete ho pripnúť na rybársku vidličku alebo stojan. Hlásič je vybavený tiež nočným osvetlením so senzorom. Rybársky hlásič záberu Delphin ponúka možnosť nastaviť si plynulú reguláciu hlasitosti. Hlásič sa vyrába so záchytnými chráničmi, slúžiacimi ako ochrana pred vypadnutím prúta .

Zaujímavé parametre hlásiča záberu Delphin Hlásič Totem Modrý

  • Hlásič Delphin na okamžité upozornenie na záber
  • Počet hlásičov v balení: 1 ks
  • Nočné osvetlenie na jednoduchú orientáciu v tme
  • Možná úprava hlasitosti
  • Konektor na pripojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón
Farba diódy Modrá

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  RYB016678
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586018471701
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09