Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Delphin Hlásič Briton Červený

33,64 €

Delphin Hlásič Briton Červený

Rybársky hlásič záberu je šikovný prístroj, bez neho sa moderný rybár nezaobíde. Hlásič budete počuť zakaždým, keď sa pohne vlasec, a tým zaistí veľa ulovených rýb. Delphin Hlásič Briton Červený oceníte vo chvíli, keď sa budete chcieť na chvíľu sústrediť na ostatné činnosti. Možno ho upevniť na rybársku vidličku či stojan. Hlásič záberu Delphin je vybavený plynulým ovládaním hlasitosti. Hlásič disponuje takisto aj záchytnými chráničmi na ochranu prúta pred vypadnutím.

Významné vlastnosti hlásiča záberu Delphin Hlásič Briton Červený

  • Hlásič Delphin vám dá vedieť pri každom zábere vlasca
  • Množstvo hlásičov v škatuli: 1 ks
  • Možnosť regulácie hlasitosti
  • Konektor na pripnutie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Červená

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  RYB016689
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586018458498
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08