Obnoviť stránku

Dell Tek 15.6 "čierny

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Tek 15.6 "čierny

Batoh Dell Tek je vhodný pre notebooky a ultrabooky Dell s displejom do veľkosti 15,6 palca, tablety a príslušenstvo. Je vyrobený z odolných a ľahkých materiálov a poskytuje moderným cestovateľom batožina pre pracovné potreby aj aktívny životný štýl. Exteriér je vyrobený z vode odolných látok a nylonu, ktorý vydrží náročné každodenné používanie. Široké polstrované ramenné popruhy a polstrovaný zadný panel s větrající priedušnou tkaninou umožňujú veľmi pohodlné nosenie

Svoje veci môžete usporiadať do troch priehradiek a vaše elektronické zariadenia budú bezpečne ochránená. Samostatnú polstrovanou priehradku má notebook a tablet. Do dvoch bočných vreciek možno uložiť väčšie predmety, ako je dáždnik alebo fľaše s vodou. U polstrovaného horného madlá umiestnené malé vrecko ponúka mäkkú výstelku, ktorá ochráni slnečné okuliare alebo telefón pred poškriabaním. Telefóny, kľúče a ďalšie drobnosti môžete ľahko usporiadať vo veľkému oddielu na príslušenstvo so zipsom a vnútorným retiazkou na kľúče. Batoh tiež poskytuje dostatok miesta na náhradné oblečenie, takže môžete ísť priamo z kancelárie športovať alebo na letisko.

Vnútorné vrecko na zariadení Dell Power Companion (predávané samostatne) umožňuje nabíjanie notebookov, tabletov či telefónov na cestách bez vyberania zo batožinu. Pre cestovanie lietadlom je ideálny tiež popruh pre prepravu na príručnej batožine na kolieskach.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADP1d406
Produktové číslo:  460-BBTI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13