Obnoviť stránku

Dell Targus Drifter

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Targus Drifter

Praktický batoh Dell Targus Drifter je určený pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 16''. Batoh sa vyznačuje kvalitným spracovaním, extrémnou odolnosťou a športovým dizajnom. Vnútri nájdete polstrovanou priehradkou pre notebook. Navyše batoh disponuje priestrannými priehradkami a množstvom vreciek pre prenášanie dokumentov a ďalšieho príslušenstva. Predné vrecko na zips je vybavená priehradkami a praktickým organizérom pre veci dennej potreby a drobné príslušenstvo. Za vystuženým držadlom sa nachádza vrecko odolná proti poškriabaniu vhodná k uloženiu krehkých potrieb, napríklad okuliarov.

Batoh je vyrobený z odolného nylonu a ponúka tiež vodeodolné dno . Vďaka silnému polstrovanie poskytuje dokonalú ochranu pred nečistotami, prachom a poškriabaním. Ergonomicky tvarovaná chrbtová časť obsahuje veľkú priehradku so skrytým zipsom na strategickom mieste tak, aby poskytla oporu v krížovej oblasti vášho chrbta. Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy predurčujú pohodlné nosenie, pretože batoh výborne sedí na chrbte. Vystužené úchyty zipsov možno ľahko uchopiť, takže zaisťujú hladké a spoľahlivé zapínanie. Batoh je ľahký, veľmi odolný voči poveternostným vplyvom s množstvom praktických funkcií.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
notebooky do uhlopriečky 16''

Farebné prevedenie:
čierna-šedá

Materiál:
nylon

Hmotnosť:
1700 g

Vlastnosti:
nepremokavá spodná časť
chrbtové polstrovanie zo vzdušnej sieťoviny
nastaviteľné polstrované popruhy
odolné kovové zvýrazňovacie prvky a jazdci zipsov
veľké množstvo vreciek so zipsami
priehradka na dokumenty
zavesená priehradka pre umiestnenie notebooku
obojstranné vrecká na fľašu
vystužené držadlo

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  NJ989u
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17