Obnoviť stránku

Dell Adventure 17"

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Adventure 17"

Praktický batoh Dell Adventure je určený pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 17''. Batoh sa vyznačuje kvalitným spracovaním a akčným, športovým dizajnom. Vnútri nájdete polstrovanou priehradkou pre dokonalú ochranu notebooku. Navyše batoh disponuje dostatočným priestorom pre prenášanie náhradného oblečenia a vecí pre šport.Predné vrecko je navyše vybavená praktickými priehradkami a úchytkami pre veci dennej potreby a drobné príslušenstvo.
Dvojité bočné vrecká sú určené na fľaše s vodou alebo dáždnik. Malé vrecko na zips, Prakticky umiestnená pri hornom polstrovaného držadla, má mäkkú podšívku a dokáže tak ochrániť slnečné okuliare alebo telefón pred poškriabaním. Vďaka polstrovanej chrbtovej časti potiahnuté sieťovinou a ergonomickým ramenným vankúšom batoh výborne sedí na chrbte. Nekĺzavé úchyty zipsov možno ľahko uchopiť, takže zaisťujú hladké a spoľahlivé zapínanie. Batoh je ľahký, vodeodolný a veľmi odolný voči poveternostným vplyvom.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do uhlopriečky 17''
Farebné prevedenie:
čierna - oranžová
Rozmery:
46 x 35 x 23 cm
Hmotnosť:
820 g


Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  NJ989x
Produktové číslo:  460-11739
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18