Obnoviť stránku

Dakine Diva 4L FERN

Dakine Diva 4L FERN

Vyberte si kvalitnú dámsku tašku od popredného výrobcu Dakine z radu FERN, do ktorej komfortne a prehľadne zorganizujete všetky toaletné potreby a kozmetiku. Moderné tašku oceníte predovšetkým na výletoch, túrach a dlhších cestách. Disponuje priestrannym vreckom s dvoma zipsami pre ľahký a rýchly prístup. Vnútri tašky nájdete prakticky a dômyselne organizované priehradky, uzatvárateľné, sieťové a transparentné kapsičky pre najrôznejšie potreby. Samozrejmosťou je aj praktické zrkadielko. 

Kľúčové vlastnosti

  • Toaletná taška so zrkadielkom a organizérom
  • Dômyselný systém vnútorných vreciek a priehradok
  • Kvalitný a vysoko odolný materiál
  • Dve držadlá na prenášanie
  • Háčik na uchytenie
  • Moderné farebné vyhotovenie

S dôrazom na praktickosť a dizajn

Moderná toaletná taška Travel Bag je vyrobená v štýlovom farebnom vyhotovení s logom, vďaka čomu perfektne doplní akýkoľvek športový outfit. Vyrobená je z kvalitného a vysoko odolného 100% polyesteru. Navyše disponuje dvoma ušami na komfortné prenášanie a špeciálnym háčikom na uchytenie. Vďaka toaletnej taške budete mať všetko dôležité stále so sebou a budete vyzerať skvele za všetkých okolností.

Parametre a špecifikácia:
Objem:4 l
Rozmery:
27 × 20 × 13 cm

Kód:  SPT18642
Produktové číslo:  610934041613

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12