Obnoviť stránku

Daiwa Exist LT

Daiwa Exist LT

Daiwa Exist LT predstavuje navijak s tými najlepšími technickými vlastnosťami, ktoré ocenia aj veľmi nároční rybári. Vyniká absolútne hladkým a tichým chodom a dlhou životnosťou prevodov, tie odolávajú aj veľmi náročným podmienkam pri rybolove. Telo rybárskeho navijaka je extrémne pevné a odolné a poskytuje perfektnú ochranu prevodom. Nadrozmerné prevody pritom umožňujú ešte lepšie využitie prenosu a rozkladanie sily, a tak sa navijak skvele hodí na lov s gumovými nástrahami a pletenou šnúrou. Technológia MagSealed zamedzuje vniknutiu vody a prachových častíc cez os do tela navijaka. Skvelú kontrolu nad zdolávanou rybou zaistí brzda ATD, ktorá sa rozbehne okamžite s minimálnym počiatočným odporom.

Kľúčové vlastnosti navijaka Daiwa Exist LT

  • Vysoko kvalitný navijak v modernom dizajne
  • Vhodný na lov s gumovými nástrahami a pletenou šnúrou
  • Dokonale hladký a tichý chod
  • Extrémne pevné a odolné telo navijaka
  • Technológia MagSealed na dlhú životnosť prevodov
  • Brzda ATD na skvelú kontrolu nad zdolávanou rybou
  • Daiwa Exist LT s Light&Toug konceptom
  • Konštrukcia prevodov Tough Digigear na lepší prenos sily
  • Farebné vyhotovenie: čierno-strieborné

Kombinácia ľahkosti, sily a odolnosti

Kombinácia unikátneho Light&Toug konceptu, tela z magnézia a Air rotora umožňuje, aby navijak Daiwa Exist bol skutočne extrémne ľahký a súčasne silný a odolný. Prepínač anti-reverzného systému bol inovovaný, a tak poskytuje ešte rýchlejší prístup a vyšší stupeň ochrany vnútornému mechanizmu navijaka. Či už použijete pletené šnúry alebo klasické vlasce, nový klip vlasca bude pracovať úplne precízne. Vyváženie rybárskeho navijaka viditeľne zlepšuje hliníková Air cievka. Daiwa Exist LT ponúka jednoducho maximálnu kontrolu, či už budete loviť nablízko alebo vo vzdialenejších vodách.

Hmotnosti:
155, 180 a 205 g


Kód:  NJVR000354
Produktové číslo:  NJVR000354
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11