Obnoviť stránku

CUBOT F1 Black

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CUBOT F1 Black

Všetky funkcie inteligentných hodiniek Cubot F1 využije najlepšie človek, ktorý je veľmi aktívny – športuje vonku, cvičí vo fitness centre a v dobe, keď je pohltený do práce, si nechá rád pripomenúť stimuly k pretiahnutiu sa či k ustráženiu pitného režimu. Inteligentné hodinky CUBOT F1  pevné a vyrobené z odolného materiálu. Nemusíte ich dávať dolu, ani keď idete do sprchy. Disponujú integrovaným senzorom srdcového tepu, GPS modulom a radom fitness funkcií. Vďaka podpore Bluetooth 4.0 môžete na diaľku ovládať napríklad fotoaparát alebo hudobný prehrávač vo vašom smartfóne. Sú kompatibilné s OS Android od 4.3 a iOS od 8.0.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Cubot F1 black

  • Ľahké a odolné spracovanie
  • Kvalitný podsvietený displej s minerálnym sklom
  • Integrovaný GPS modul
  • Rad fitness funkcií
  • Ovládanie telefónu cez Bluetooth
  • Pripomínanie pretiahnutia sa a pitného režimu
  • Notifikácia z mobilu (SMS, hovory)
  • Vodoodolné vyhotovenie IP67
  • Batéria s dlhou výdržou

Kvalitné materiály v ľahkom tele

Čierne hodinky Cubot F1 sú osadené 1,2" LCD FSIN displejom vyrobeným z minerálneho krištáľového skla. Odolné hliníkové telo vyniká nízkou hmotnosťou a elegantným dizajnom. Spĺňa normu odolnosti IP67, takže dážď a striekajúca voda nie sú problémom. Remienok je vyrobený z kvalitnej ohybnej gumy a je osadený zapínacou prackou Stainless steel. Celková hmotnosť hodiniek je iba 56 g, vďaka čomu sa pohodlne nosia a môžete s nimi ľahko športovať aj pracovať. Veľkou výhodou je určite aj batéria s kapacitou 240 mAh, ktorá vydrží na jedno nabitie v pohotovostnom režime až 30 dní.

Aké funkcie Cubot F1 ponúka?

V prvom rade je to pokročilý integrovaný senzor srdcového tepu, ktorý je výborne využiteľný pre 24 h sledovanie a následné vyhodnocovanie činnosti srdca počas športového výkonu aj doby odpočinku. Hodinky sú tiež vybavené GPS modulom, ktorý s vysokou presnosťou zaznamenáva prebehnutie trasy v meste, v lese alebo trek v horách. Vie monitorovať aj spánok a sledovať ďalšie činnosti, ako sú jazda na bicykli, meranie vzdialenosti a času alebo výpočet spálených kalórií. Veľkou výhodou je prítomnosť Bluetoothu, vďaka ktorému sa z hodiniek stáva plnohodnotný diaľkový ovládač fotoaparátu a hudobného prehrávača vášho telefónu. Medzi doplnkovými inteligentnými funkciami nájdete napríklad budík, stopky alebo pripomienkovač k pretiahnutiu sa pri dlhom sedení alebo strážca pitného režimu.

Parametre a špecifikácia

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 720 h (30 d)
Kód:  CUB014b1
Produktové číslo:  ACU036
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13