Obnoviť stránku

CT-Computer CBC-464 Wire black/neoyellow

19,85 €

CT-Computer CBC-464 Wire black/neoyellow

Každý vášnivý cyklista, ktorý si rád stráži svoje najazdené kilometre, si obľúbi tachometer na bicykel Con-tec. Cyklocomputer sa zaraďuje medzi drôtové a využíva princíp prenosu dát pomocou kábla. Podsvietený displej umožní používanie aj v nepriaznivých svetelných podmienkach, dobrá viditeľnosť nameraných údajov je zaručená za šera či tmy. Na upevnenie cyklocomputera nie je potrebné nič dokupovať, súčasťou balenia je praktický držiak.

Cyklocomputer CT-Computer CBC-464 Wire black/neoyellow ...
Cyklocomputer CT-Computer CBC-464 Wire black/neoyellow ...

Hlavné prednosti cyklopočítača CT-Computer CBC-464 Wire black/neoyellow

  • Cyklocomputer Con-tec patrí medzi užitočné pomôcky na bicykel
  • Spoľahlivý káblový cyklopočítač
  • Podsvietený displej zabezpečuje dobrú viditeľnosť údajov za tmy
  • Zobrazuje aktuálnu, priemernú a maximálnu rýchlosť
  • Poskytne vám informácie o prejdenej vzdialenosti
  • Displej vás bude informovať o celkovom čase jazdy
  • V balení je držiak na pripevnenie

Cyklocomputer Con-tec vyniká praktickými funkciami

Tachometer na bicykel Con-tec disponuje užitočnými funkciami, ktoré si obľúbi každý vášnivý cyklista. Cyklopočítač vám bude okrem aktuálnej rýchlosti zobrazovať aj priemernú a maximálnu rýchlosť, ktorou ste sa pohybovali. Cyklocomputer vám poskytne aj informáciu o aktuálnom čase, a dokonca aj dátume. Pokiaľ je pre vás podstatný údaj o čase strávenom na bicykli, všetko podstatné sa dozviete v ukazovateli celkového času jazdy. Nechýba ani údaj o tom, akú vzdialenosť ste už celkovo prešli.

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Káblový

Funkcie

Funkcie Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Denná vzdialenosť, LED podsvietený displej, Dátum a čas
Kód:  SPTcnc40
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  COT-38220180

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09