Obnoviť stránku

Crono MTB Artica CW1 veľ. 40

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crono MTB Artica CW1 veľ. 40

Nový model Arctica CW1 od firmy Crono prináša nerušené pohodlie pre vaše nohy počas zimných vychádzok. Jednoduché zapínanie pomocou zipsu s rýchlouzáverom doplňuje vonkajšia neoprénová topánočka s technológiou WIND-TEX, cez ktorú sa nedostane ani kvapka vody. Samozrejmosťou je pásik pre ľahšie nazutie, rovnako ako reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Vetru i vodo odolná topánka
  • Určená do extrémnych zimných podmienok
  • COMFORT FIT pre jedinečné pohodlie v topánke
  • Špičky z oderuodolného materiálu
  • Vonkajšia neoprenová topánočka

Dokonalé prevedenie

Táto topánka je ideálna do nehostinných zimných podmienok. Vonkajšia vrstva je vyrobená z neoprénu, voda tak nemá šancu sa dostať ani k vnútornej vrstve, nieto k vášmu chodidlu. Môžete zabudnúť na všetky odreniny, pľuzgiere alebo zranenia - technológia COMFORT FIT zaisťuje, že topánka už nemôže byť pohodlnejšia. Reflexné prvky 3M zaisťujú vašu bezpečnosť a viditeľnosť. Podrážka je zosilnená karbónom a disponuje vynikajúcim indexom tvrdosti podrážky 7.

 

Parametre a špecifikácia:

Systém tretry:
SPD

Index tvrdosti podrážky:
7

Hmotnosť:
380 g

Veľkosť:
40

 
Kód:  SPTms2205
Produktové číslo:  2000000040837

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17