Obnoviť stránku

CRAFT Mind JKT blue XL

1,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CRAFT Mind JKT blue XL

Ultraľahká pánska vetrovka značky Craft je ideálnou bundou na beh a ďalšie vonkajšie aeróbne aktivity. Táto funkčná bunda je vďaka materiálovému zloženiu obzvlášť vhodná na šport počas teplejšieho jarného a jesenného počasia. Ponúka štandardný bežecký strih, čiastočnú vetruodolnosť a odolnosť voči vode.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná na beh a vonkajšie aeróbne aktivity
  • Príjemný a priedušný materiál
  • Ventilačný otvor v oblasti chrbta
  • Voduodpudivá úprava WR
  • Náprsné vrecko
  • Reflexné prvky

Navrhnutá pre maximálny komfort počas športovania

Použitý materiál je veľmi priedušný, potrebný odvod vlhkosti zaisťuje aj ventilačný otvor v hornej polovici chrbta, ktorý je pre ešte väčšiu účinnosť doplnený meshom. Rukávy a spodný diel bundy sú zakončené na elastickú gumu, takže sa pod ňu nedostane chladný vzduch. Zips je z vnútornej strany podložený légou a zakončený tak, aby chránil bradu pred odraním. Myslené bolo aj na bezpečie športovcov, preto na bunde nájdete reflexné prvky.

Doplňujúce informácie:
Materiál:
95 % polyester5 % elastan; 100 % polyester
Veľkosť:
XL

Kód:  SPT11066
Produktové číslo:  7318572476783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16