Obnoviť stránku

Craft Active Extreme 2.0 ružová veľkosť S

3,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Craft Active Extreme 2.0 ružová veľkosť S

Funkčné tričko Craft Active Extreme Ladies je ideálne pre športové aktivity s rôznou intenzitou pohybu v mierne chladnom až studenom počasí. Ergonomicky prepracovaný dlhý rukáv a krčný golier má ľahký a pružný materiál, ktorý prináša veľký pot a poskytuje užívateľovi maximálny komfort a voľnosť pohybu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ploché švy
  • Ergonomický strih
  • Dierované časti zvyšujú priedušnosť
  • Exkluzívny ľahký a flexibilný materiál
  • Maximálny komfort

materiál

Active Extreme používa dvojvrstvovú handričku založenú na vlákne CoolMax Air, ktoré sa podobá na vrtuľu. Tento exkluzívny materiál je vo vnútri pleteniny a ponúka vynikajúcu priedušnosť, chladný efekt a extrémne rýchly pot od pokožky . Na vonkajšej strane úpletu bola použitá špeciálna štruktúra kanála vlákna, ktorá poskytuje vynikajúcu termoreguláciu. Vďaka tejto jedinečnej kombinácii materiálov zostane vaše telo čerstvé a suché aj za extrémnych podmienok.

Ďalšie informácie:

materiál:
100% polyester, z toho 51% CoolMax Air
perforované časti - 96% polyester, 4% elastan

Parametre a špecifikácia

Veľkosť oblečenia

Veľkosť S

Určenie a veľkosť

Určenie Dámske
Kód:  SPTm0943
Produktové číslo:  7318572559097

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08