Obnoviť stránku

Coocazoo JobJobber2 Tribal Melange

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Coocazoo JobJobber2 Tribal Melange

Školský batoh Coocazoo JobJobber2 Tribal Melange takpovediac na prvý pohľad priláka pozornosť vášho dieťaťa svojou dokonalou prepracovanosťou a množstvom funkčných prvkov. Pocit maximálneho pohodlia zároveň doprajú aj popruhy umožňujúce nastavenie dĺžky Vzhľadom k príjemnému objemu 30 l školský batoh unesie školské potreby, desiatu aj pitie, o čo sa tiež postará vnútorné rozdelenie batoha. Väčšia bezpečnosť pri cestách do školy je zaistená reflexnými prvkami. Nie je ochudobnený ani o špeciálne vrecko na fľašu. Iste uvítate tiež to, že školský batoh Coocazoo JobJobber2 Tribal Melange vaša ratolesť na chrbte unesie, pretože váži iba iba 1,2 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Hama sa hodí na pre dievčatá.

Najdôležitejšie prvky školského batoha Coocazoo JobJobber2 Tribal Melange

  • Ramenné popruhy školského batohu Hama sa dajú nastaviť
  • Integrované reflexné prvky
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 1,2 kg
  • Určenie: pre dievčatá

Vychytaná výbava školského batoha Hama

Pri kúpe tohto školského batoha môžete počítať s tým, že má nastaviteľné ramenné popruhy. Možno ho tak dieťaťu na chrbte nastaviť presne podľa jeho potrieb. Jeho konštrukcia bola vybavená aj vreckom na fľašu. Vďaka tomu môže vaša ratolesť ľahko dodržiavať pitný režim. Vaše dieťa bude skvele videné vďaka reflexným prvkom.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky

Rozmery (V × Š × H)

Výška 45 cm
Šírka 30 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 1,2 kg
Objem 30 l
Kód:  HRAif12576
Produktové číslo:  183624
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02