Obnoviť stránku

CoDown HangDang 15,6 Krásna čierna

5 2 hodnotení

CoDown HangDang 15,6 Krásna čierna

Praktický partner v škole a vo voľnom čase sa určite stane modernou taškou CoDazoo ​​zo série HangDang. Je tu dostatok priestoru pre dokumenty veľkosti A4, osobné predmety a 15,6 "diagonálny prenosný počítač , ktorý dokonale zapadá do špeciálneho polstrovaného vrecka. Padding sa môže pochváliť praktickým pásom cez rameno a spodnú časť, čím je celá taška bezpečnejšia a stabilnejšia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová taška pre školy a voľný čas
  • Čalúnené vrecko na notebook s uhlopriečkou 15,6 "
  • Reflexné prvky pre dobrú viditeľnosť
  • Vyrobené z kvalitného a odolného polyesterového materiálu bez obsahu PVC
  • Zväzok 19 l
  • Hmotnosť 670 g

Praktickosť a pohodlie v jednom

Vnútorný priestor, ktorého objem môžete zvýšiť, je jasne usporiadaný a organizovaný. Okrem uvedeného vrecka na notebook nájdete hlavné vrecko na zips, vrecko s organizátorom dokumentov, písacie potreby, kľúče a iné veci. Na boku vrecka je bočné sieťované vrecko na pitie, ktorého horná časť je ucho pre pohodlný prenos. Taška obsahuje dizajnové zipsy a reflexné prvky YKK pre lepšiu viditeľnosť . Uzavretý s klopou s dvoma sponami.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Popruhy Popruh na rameno

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 44 cm
Šírka 30 cm
Výška 10 cm
Hmotnosť 670 g
Kód:  HRAif0863
Produktové číslo:  4047443284709
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19