Obnoviť stránku

CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District

CoocaZoo CarryLarry2 je výborná voľba pre každého školáka. Ide o pohodlný a štýlový batoh do školy, ktorý rešpektuje zdravý rast a vývoj detí. Je vhodný pre deti od 3. ročníka základnej školy. Pohodlné nosenie zaisťuje nielen priedušné čalúnenie chrbta, ale tiež ramenné popruhy bez švov, ktoré nezarezávajú do ramien a veľmi pevne a dobre sedia. Odpojiteľné bedrové a hrudné pásy umožňujú ideálne rozložiť hmotnosť batohu. Sofistikovaný úložný systém ponúka pohodlné uskladnenie všetkých školských pomôcok a má prehľadnú vnútornú organizáciu. Pre väčšiu bezpečnosť detí pri cestovaní do školy je batoh vybavený reflexnými prvkami.

Batoh, ktorý spĺňa všetky očakávania detí i rodičov

  • Batoh do školy a na voľnočasové aktivity, vhodný pre deti od tretej triedy ZŠ
  • Priedušná chrbtová výplň z penového materiálu Air Mash pre pohodlné nosenie a optimálnu cirkuláciu vzduchu
  • Ramenné popruhy s reflexnými prvkami v tvare písmena S bez švov sa nezarezávajú do ramien, dobre a pevne sedia na chrbte a sú ľahko ovládateľné
  • Nastaviteľný odpojiteľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlečeniu, odpojiteľný bedrový pás, postranné sťahovacie popruhy
  • Pevné čalúnené dno, čalúnená rukoväť, pútko na zavesenie batohu
  • Reflexná páska na prednej časti batohu na pripojenie blikajúceho svetla
  • Sofistikovaný vnútorný priestorový systém, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre školské potreby, osobné predmety a notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,6"
  • Vodoodpudivé značkové zipsy YKK
  • Materiál: 100 % polyester

Sofistikovaný systém vreciek a úložného priestoru

Aby mala každá vec svoje vlastné miesto a bola vždy po ruke, je batoh CoocaZoo CarryLarry2 vybavený sofistikovaným úložným systémom. Hlavný priestor je rozdelený na dve časti, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre knihy a zložky až do formátu A4. Notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,6" sa pohodlne zmestí do vnútornej čalúnenej priehradky a všitý organizér s karabínkou na kľúče sa výborne hodí na doklady a písacie potreby. V priestrannom prednom vrecku sa nájde miesto ako pre väčší peračník, tak i pre desiatový box. Dve bočné vrecká (na zips) sú ideálne na všetko, čo potrebujete mať po ruke (napríklad fľaša s nápojom). Okrem toho je v zadnej časti batohu všité tajné vrecko.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  HRAa7781
Produktové číslo:  4047443285843
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06