Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Compass Držiak BIKE LIFT stropný TÜV/GS

4,2 22 hodnotení
13,90 €
Pri kúpe 1 ks 13,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 12,97 €/ks

Compass Držiak BIKE LIFT stropný TÜV/GS

Praktický držiak stropný Compass Bike Lift umožní bezpečné a praktické skladovanie bicykla bez toho, aby zabralo veľa miesta. Držiak sa inštaluje na strop - v garáži, pivnici alebo akejkoľvek inej miestnosti s maximálnou výškou 4 metre. Funguje na princípe kladkostroja. Je konštruovaný na zdvihnutie bicykla s hmotnosťou až 20 kg. K stropu sa držiak pripevňuje skrutkami a príchytkami. Ideálna poloha je, ak sa háky nachádzajú priamo nad riadidlami, respektíve sedadlom. Lano umožňuje ľahkú manipuláciu so zaveseným bicyklom. Súčasťou je tiež bezpečnostná brzda brániaca prekĺznutiu lana a následnému pádu bicykla. 

Kľúčové vlastnosti držiaku BIKE LIFT

  • Nosnosť 20 kg
  • Inštalácia na strop s maximálnou výškou 4 m
  • Jednoduchá manipulácia
  • Integrovaná brzda lana
  • Montážny materiál súčasťou balenia
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 1 700 g

Funkcie

Počet funkcií 1

Nosnosť

Nosnosť 20 kg

Typ držiaka

Typ držiaka Na strop

Prichytenie bicykla

Prichytenie bicykla Za riadidlá
Kód:  AUPR03852
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686092776

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11