Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Compass Cyklosvetlo predné 5LED

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Compass Cyklosvetlo predné 5LED

Blíži sa noc a vy vyrážate na bicykli na večernú prechádzku, do svojej obľúbenej reštaurácie alebo do práce. Ste dostatočne osvetlení? V prípade, že nie, vystavujete nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky nebezpečenstvu. Predné svietidlo Compass je praktický pomocník na cesty, vďaka ktorému budete vždy dobre viditeľní a zároveň dobre uvidíte na cestu.

Svietidlo je vybavené 5 vysoko svietivými LED diódami, ktoré zapnete prostredníctvom spínača umiestneného na strane. Navyše máte na výber medzi režimom blikania a nepretržitého svetla. Ako budete idúce autá informovať o vašej polohe, je len na vás. Pokiaľ ide o napájanie, zariadenie je poháňané 4 AAA batériami.

Hlavné prednosti

  • Predné svietidlo
  • 5 vysoko svietivých LED diód
  • Na výber z dvoch režimov
  • Napájanie prostredníctvom 4 AAA batérií (nie sú súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh svetla

Druh svetla Predné

Vlastnosti

Maximálna výdrž 30 h
Svetelný tok 40 lm

Napájanie

Napájanie AAA
Počet batérií 4 ks
Kód:  AUPR071
Produktové číslo:  12002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18