Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Coleman COASTLINE 4 Deluxe

4,2 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
369,90 €

Coleman COASTLINE 4 Deluxe

Stan Coleman Coastline 4 Deluxe je rodinný stan až pre 4 osoby, ktorý je navrhnutý tak, aby maximálne rešpektoval pohodlie vašej rodiny. Stan má niekoľko dômyselných detailov, ktoré zaručia ochranu a stabilné prístrešie v každom počasí, a to aj pri nehostinných poveternostných podmienkach. Vďaka jednoduchému tunelovému dizajnu stanu je jeho stavba rýchla a jednoduchá. Dvojmetrová výška stanu Coleman Coastline 4 Deluxe zaisťuje komfort vzpriamenej chôdze na celej ploche interiéru. Stan má veľké nastaviteľné vetracie panely, ktoré poskytujú príjemnejší pobyt v letných mesiacoch. Iste vás potešia vnútorné vrecká stanu a taška na jeho následné skladovanie a prenos.

Kľúčové vlastnosti stanu Coleman Coastline 4 Deluxe

  • Rodinný stan až pre 4 osoby s 2 spálňami
  • Stabilný tunelový dizajn stanu Coleman
  • Otvor na odvetrávanie a jednoduchý prívod elektriny
  • Okná so samonavinovacími roletkami
  • Jednoduchá a rýchla stavba stanu
  • Komfortná dvojmetrová výška
  • Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
  • Integrovaná odolná podlaha stanu
  • Farebne odlíšené tyčky na orientáciu pri stavbe
  • Hmotnosť stanu je 13,8 kg

Vysoká vodoodolnosť stanu Coleman Coastline 4 Deluxe

Vrchný plášť stanu Coleman Coastline 4 Deluxe s technológiou WeatherTec odolá vodnému stĺpcu do 3 000 mm. Vďaka tejto vodoodolnej úprave si stan bez problémov poradí aj s veľmi silným dažďom a poskytne vám dokonalé bezpečie a komfort aj v zhoršených poveternostných podmienkach.

Dve priestranné spálne

Stan Coleman Coastline 4 Deluxe disponuje dvoma spálňami, pričom každá je pre dve osoby. V prípade potreby možno obe spálne odstrániť a získať v stane viac miesta na celodenný pohyb. Integrovaná podlaha stanu Coleman Castline 4 Deluxe zaisťuje kempovanie v suchu a bez obáv z nepríjemného hmyzu. Podlahy v obytnej a spacie časti sú vyrobené z odolného a silného polyesteru.

Ochrana pred škodlivým UV žiarením

Stan Coleman Coastline 4 Deluxe je vybavený ochrannou vrstvou UVGuard, ktorá dokonale chráni osoby v stane pred škodlivým UV žiarením a súčasne zabraňuje degradácii tkaniny stanu. Vďaka technológii UVGuard ste v stane Coleman Coastline 4 Deluxe chránení až do výšky UV 50. Výrazne predĺžená je aj životnosť látky prístrešku, čo potvrdilo aj niekoľko nezávislých laboratórnych testov.

Špeciálna technológia na potlačenie horenia tkaniny

Stan Coleman Coastline 4 Deluxe má samozhasínaciu úpravu, ktorá zaručuje maximálnu bezpečnosť aj v prípade kontaktu látky stanu s otvoreným ohňom. Vďaka technológii Fire Retardant dôjde k potlačeniu horenia tkaniny stanu po odstránení zdroja plameňa, takže sa výrazne predĺži čas na možnosť úniku zo stanu.


Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 4
Tvar Tunelový
Kompozícia stanu S predsienkou, S dvoma spálňami

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Vodný stĺpec podlážky 10 000 mm
Materiál konštrukcie Sklolaminát
Hmotnosť 13,8 kg
Počet plášťov Dvojplášťové

Typ

Typ Rodinný

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 430 cm
Šírka 290 cm
Výška 200 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 70 cm
Šírka 27 cm
Výška 27 cm
Kód:  SPTkn1986
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3138522123284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06