Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Claas Axos 310

Príslušenstvo k tovaru

Claas Axos 310

Sotva sa dieťa začne stavať na nohy, hneď by chcelo napodobniť dospelákov pri riadení auta alebo pri jazde na bicykli. Odrážadlo Claas Axos 310 s volantom mu splní želanie mať svoj vlastný dopravný prostriedok, samostatne preskúmavať okolie a neunaviť sa toľko ako pri chôdzi. Jazdou na odrážadle dieťa trénuje udržanie rovnováhy, pozornosť a koordináciu pohybov, ktoré za pár rokov využije pri jazde na skutočnom bicykli. Odrážadlo Claas Axos 310 je vhodné k jazde po spevnenom povrchu - doma aj vonku na ihrisku. Design záhradného traktorku v zeleno-čiernej farbe ocení každý malý záhradník. V základnej výbave je prívesný kôš, hrabličky, lopatka a klaksón na volante.

Kľúčové vlastnosti odrážadla Claas Axos 310 s volantom

  • Odrážadlo Claas Axos 310 s volantom rozvíja koordináciu pohybov a držanie rovnováhy
  • Hodí sa pre vonkajšie i vnútorné použitie
  • Odrážadlo Claas Axos 310 je vyrobené z vysoko kvalitného a odolného plastu
  • Motív záhradného traktorku v zelenej-čiernej farbe
  • Doplnky odrážadla Claas Axos 310 sú prívesný kôš, hrabličky a lopatka
  • Volant je vybavený klaksónom
  • Vyrobené vo Francúzsku
  • Vhodné pre deti od 1 roka

Upozornenie

Odrážadlo Claas Axos 310 nepatrí do bežnej premávky. Majte na pamäti, že odrážadlo nemá brzdy a malé deti sa môžu rozbehnúť z kopca príliš rýchlo. Preto používajte odrážadlo iba v bezpečnom prostredí a pod dozorom dospelej osoby.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Detské

Vlastnosti a vybavenie

Materiál rámu Plast
Kód:  HRAif7516
Produktové číslo:  3016200101215

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13