Obnoviť stránku

City Boss V5 biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

City Boss V5 biela


City Boss V5 je výkonná elektrická kolobežka na presuny do 35 km, využiteľná je do mesta, na dedine, do lesa, do práce, do školy, a na mnoho ďalších spôsobov. Je veľmi ľahká, má skladaciu funkciu, ľahko ju tak behom niekoľkých sekúnd zložíte a preveziete napríklad autom, autobusom alebo vlakom, kam potrebujete. Predné aj zadné LED svetlá sú doplnené LED brzdovým svetlom. Displej s mnohými užitočnými ukazovateľmi je multifunkčný a transflektívny pre dobrú viditeľnosť aj na priamom slnku. Disponuje tiež USB portom pre nabíjanie vášho smartfónu či tabletu. Kolobežka City Boss V5 spĺňa certifikáciu podľa ISO 12100:2010, EN 12184:2014 podľa smernice CE 2006/42/EC.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky City Boss V5

  • Elektrická kolobežka s výkonom 500 W a dojazdom do 35 km
  • City Boss V5 v dizajnovo peknom bielom vyhotovení
  • Konštrukcia z leteckého hliníka
  • Predná a zadná kotúčová brzda doplnená elektrickou brzdou motora
  • Li-Ion batéria 15,4 Ah
  • Skladacia funkcia pre jednoduché prenášanie a transport
  • Nosnosť 150 kg
  • Rýchlosť až 35 km/h
  • Široké riadidlá sú stabilné aj pri väčšej rýchlosti
  • Obe široké nafukovacie kolesá – dobre tlmia vibrácie a nerovnosti

City Boss V5

Výkonný motor & batéria – dojazd až 35 km

Nabíjanie batérie Li-Ion 15,4 Ah je veľmi rýchle, za cca 6 – 7 hodín je plne nabitá a maximálny dojazd je veľmi solídnych 35 km. Samozrejme pri nižšom zaťažení a pri šetrnom spôsobe jazdy môže byť aj vyšší dojazd a naopak. Kvalitný motor s výkonom 500 W je svižný aj pri plnom zaťažení. V prípade núdze je možné využiť tento stroj ako klasickú kolobežku na ľudský pohon.

City Boss V5

Kvalitné nafukovacie pneu

Táto kolobežka City Boss V5 má naozaj kvalitné kolesá značky CST, obe nafukovacie s priemerom pneu 10" a šírkou pneu 2,5". Môžu sa tak pochváliť výbornými jazdnými vlastnosťami. Môžete jazdiť aj na vlhkom povrchu a aj v týchto podmienkach majú dobrú priľnavosť. Tlmiče a blatníky sú potom samozrejmosťou. Výmenu pneumatiky alebo duše zvládne vďaka konštrukcii tejto kolobežky a rozpojiteľným ráfikom každý domáci majster.


 City Boss V5

Kvalitné brzdy

Zadné a predné nezávislé mechanické brzdy sú doplnené elektronickou brzdou v motore pre zvýšenú účinnosť. Predné a zadné svetlo, klaksón, brzdové svetlo – to všetko skvele doplňuje prednosti tejto kolobežky City Boss V5.

 City Boss V5

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Precízna konštrukcia

Rám kolobežky je vyrobený z leteckého hliníka a má výborné vlastnosti, kolobežka je ideálna pre postavy 150 – 210 cm a môže sa používať od 16 rokov. Kolobežku City Boss V5 môžete v prípade potreby doplniť aj sedlom, ktoré sa dá jednoducho sklopiť spolu s kolobežkou. Takto nebude prekážať jej skladnosti a vy si ju môžete pohodlne uložiť do garáže, auta alebo kancelárie.

 City Boss V5

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Technické inovácie

3 režimy jazdy (pomalý 15 km/h, stredná 25 km/h, rýchly 35 km/h) je možné nastaviť pomocou prehľadného displeja. Transflektívny displej s USB portom pre nabíjanie je prehľadný a dobre viditeľný aj v noci a môžete tu sledovať základné ukazovatele ako aktuálnu rýchlosť, stav batérie. Kolobežka City Boss V5 sa môže tiež pochváliť praktickým tempomatom pre nastavenie požadovanej rýchlosti.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 15,4 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  SPTcb0016
Produktové číslo:  8594192730347

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03