Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

City Boss RX5 čierna

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

City Boss RX5 čierna

City Boss RX5 ponúka veľmi dômyselný spôsob prepravy. Elektrická kolobežka vás úsporne dopraví do práce, do školy, po meste a využijete ju aj na kratšie výlety. Vďaka bezpečnému skladaciemu mechanizmu ju zložíte i rozložíte v priebehu 5 sekúnd a môžete ju tak ľahko odviezť autom alebo zobrať do MHD. Kolobežka disponuje maximálnou rýchlosťou 35 km/h a dojazdom 35 km, ktorý vystačí aj na kratšie výlety. Je vybavená výkonným motorom, ktorý svižne zrýchľuje aj pri väčšom zaťažení a bez obáv vyjde aj do prudšieho kopca. Rám kolobežky je vyrobený z leteckého hliníka a zvládne zaťaženie až 120 kg. Pohodlnú jazdu zabezpečia výškovo nastaviteľné riadidlá s ergonomickými gripmi a dostatočne široký aj dlhý nášľap umožňujúci jazdu s chodidlami za sebou.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky City Boss RX5 čiernej

  • Elektrická kolobežka vhodná od 16 rokov
  • Zloženie a rozloženie v priebehu 5 sekúnd
  • S maximálnou rýchlosťou 35 km/h a dojazdom 35 km
  • Výkonný motor so svižným zrýchlením
  • Rám kolobežky je vyrobený z leteckého hliníka
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá
  • S 3 režimami na obmedzenie maximálnej rýchlosti
  • Tempomat zabezpečujúci konštantný výkon
  • Pneumatiky umožňujúce prekonať nerovnosti
  • S odolným predným i zadným tlmičom, ktorý eliminuje vibrácie
  • Spoľahlivé zastavenie na mieste vďaka zadnej kotúčovej brzde
  • City Boss RX5 s predným aj zadným svetlom
  • Transreflexný displej informujúci o jazde
  • Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 13 Ah
  • Farebné vyhotovenie: čierne

3 režimy rýchlosti a tempomat

Pomocou tlačidla na displeji môžete ľahko prepínať medzi 3 režimami na obmedzenie maximálnej rýchlosti. Pomalý režim pri 20 km/h je vhodný na jazdu za zhoršených poveternostných podmienok, stredný pri rýchlosti 25 km/h ponúka príjemnú cestovnú rýchlosť a rýchly režim 35 km/h je ideálny pri jazde na cykloceste. Pri dlhších výjazdoch určite oceníte tempomat, ktorý udržuje konštantný výkon kolobežky aj bez stlačeného plynu.

Veľmi komfortná jazda

Elektrická kolobežka City Boss RX5 je vybavená pneumatikami s priemerom 8", ktoré ľahko prekonávajú aj drobné nerovnosti. Odolný predný aj zadný tlmič pritom eliminuje nepríjemné vibrácie v priebehu jazdy. Kolobežka spoľahlivo zastaví na mieste pomocou zadnej kotúčovej brzdy a jej kolesá sú chránené blatníkmi. Nechýba ani predné a zadné svetlo, tie sú napájané z centrálnej batérie a zapínajú sa spínačom na riadidlách, kde je rovnako umiestnené tlačidlo klaksónu.

Elektrická kolobežka City Boss RX 5 s transreflexným displejom

Na transreflexnom displeji, ktorý je skvele čitateľný aj na priamom slnku a v tme, môžete sledovať aktuálny stav batérie, aktuálnu rýchlosť, dobu jazdy aj prejdenú vzdialenosť. Pomocou USB portu umiestneného zozadu displeja môžete dokonca nabíjať mobilný telefón či tablet, a to počas jazdy aj pri stojacej kolobežke pomocou 2-hodinového časovača.

Elektrická kolobežka City Boss RX 5 s dojazdom až 35 km

Kolobežka je poháňaná kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 13 Ah. Na jedno nabitie disponuje dojazdovou vzdialenosťou 35 km. Tá sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti postavy, členitosti terénu, štýlu jazdy i vonkajšej teploty. Batériu môžete dobíjať pomocou prenosnej nabíjačky, úplné nabitie trvá približne 5 – 7 hodín. City Boss RX5 ponúka skutočne dômyselný spôsob premiestňovania a nevšedný zážitok pri každej jazde.

Rozmery:
115 × 109 × 52 cm

Hmotnosť:
16 kg

Nosnosť:
120 kg

Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 13 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  SPTcb0019
Produktové číslo:  8594192730293

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14