Obnoviť stránku

City Boss PUMP TWIN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

City Boss PUMP TWIN

City Boss PUMP TWIN ponúka veľmi šikovný spôsob prepravy. Elektrická kolobežka vás úsporne dopraví do práce, do školy, po meste a využijete ju tiež na kratšie výlety. Vďaka dômyselnému skladaciemu mechanizmu ju zložíte i rozložíte behom 2 sekúnd a môžete ju tak ľahko previesť autom alebo vziať do mestskej hromadnej dopravy. Kolobežka disponuje maximálnou rýchlosťou 25 km/h a dojazdom 25 km, ktorý vystačí práve aj na kratšie výlety. Rám kolobežky City Boss PUMP TWIN je vyrobený zo zliatiny hliníka a magnézia a zvládne zaťaženie až 120 kg. Pohodlnú jazdu zabezpečia riadidlá s ergonomickými gripmi a dostatočne široký aj dlhý nášľap umožňujúci zvezenie s chodidlami za sebou.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky City Boss PUMP TWIN

  • Elektrická kolobežka vhodná od 16 rokov
  • Zloženie a rozloženie do 2 sekúnd
  • S maximálnou rýchlosťou 25 km/h a dojazdom 25 km
  • Rám kolobežky vyrobený zo zliatiny hliníka a magnézia
  • Vďaka vodoodolnému charakteru je možné jazdiť aj za dažďa
  • S 2 režimami pre obmedzenie maximálnej rýchlosti
  • Pneumatiky umožňujúce prekonať nerovnosti
  • S odolným predným i zadným tlmičom eliminujúcim vibrácie
  • Spoľahlivé zastavenie na mieste vďaka zadnej kotúčovej brzde
  • City Boss PUMP TWIN s predným aj zadným svetlom
  • Vodoodolný displej informujúci o jazde
  • Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 7,5 Ah
  • Možnosť pripojenia na mobilnú aplikáciu
  • Farebné vyhotovenie: čierne

2 režimy obmedzenia rýchlosti

Pomocou tlačidla na displeji môžete ľahko prepínať medzi 2 režimami pre obmedzenie maximálnej rýchlosti. Pomalý režim pri 15 km/h je vhodný pre jazdu za zhoršených poveternostných podmienok a rýchly režim s 25 km/h ponúka ideálnu príjemnú cestovnú rýchlosť.

Veľmi komfortná jazda

Elektrická kolobežka City Boss PUMP TWIN je vybavená pneumatikami s priemerom 8,5", ktoré ľahko prekonávajú aj drobné nerovnosti. Odolný predný aj zadný tlmič pritom eliminuje nepríjemné vibrácie v priebehu jazdy. Kolobežka City Boss PUMP TWIN spoľahlivo zastaví na mieste za pomoci zadnej kotúčovej brzdy a nechýba ani predné a zadné svetlo, tie sú napájané z centrálnej batérie a zapínajú sa spínačom na riadidlách.

Vodoodolný charakter

Kolobežka je vodoodolná aj prachuvzdorná a umožňuje tak jazdu aj za dažďa. Je vybavená vodoodolným displejom, na ktorom môžete sledovať aktuálny stav batérie a aktuálnu rýchlosť jazdy. V prípade pripojenia smartfónu na mobilnú aplikáciu môžete tiež sledovať prejdenú trasu na mape.

Elektrická kolobežka City Boss PUMP TWIN s dojazdom až 25 km

Kolobežka je poháňaná kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 7,5 Ah. Na jedno nabitie pritom disponuje dojazdovou vzdialenosťou 25 km. Tá sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti postavy, členitosti terénu, štýlu jazdy i vonkajšej teploty. Batériu pritom možno dobíjať pomocou prenosnej nabíjačky, plné nabitie trvá približne 4 hodiny. Elektrická kolobežka City Boss PUMP TWIN ponúka skutočne šikovný spôsob premiestňovania a nevšedný zážitok pri každej jazde.

Rozmery:
110 × 110 × 43 cm

Hmotnosť:
14,5 kg

Nosnosť:
120 kg


Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 7,5 Ah
Typ batérie Lítiovo-iónová
Kód:  SPTcb0021
Produktové číslo:  8594192730323

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01