Obnoviť stránku

Celtek Hello Operator Leopard XS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Celtek Hello Operator Leopard XS

Originálne rukavice značky Celtek, vďaka ktorým zažiarite nielen na snowboarde. Buďte jednotkou na lyžiarskej zjazdovke! Vďaka špeciálnej membráne 15 K StormDry Insert môžete svoj obľúbený zimný šport vykonávať celý deň bez nepríjemného prechladnutia. Membrána zároveň zabraňuje molekulám vody prestúpiť dovnútra rukavice a ponecháva tak ruky v úplnom suchu. Zapínanie je na kovový zips. Na dlani je všitá syntetická koža, čo zaručuje vyššiu odolnosť pri častom namáhaní práve v tejto oblasti. Voľný ukazovák zabezpečí jednoduchý a pohodlný pohyb prsta, ľahko tak zaviažete topánky alebo zapnete lyžiarske viazanie. Ostatné prsty sú uzavreté v jednom priestore, čím sa zvyšuje hrejivosť rukavice.

Zimná sezóna na horách sa blíži, nepremeškajte túto jedinečnú šancu a kúpte si tieto športové rukavice s nevšedným dizajnom!

  • Dámske rukavice vhodné na všetky typy zimných športov
  • Originálny dizajn (Matt French)
  • Pohodlné, hrejivé, vodoodolné
  • DNA PrintingTM (Carnival Color) - trvanlivý, vysoko odolný DNA atrament vsakujúci sa priamo do materiálu, vďaka ktorému zostane potlač rukavíc stále farebná
  • DMC TufferthanTM Leather Palm - syntetická koža zodpovedajúca vlastnostiam hovädzej kože
  • PrimaLoft® Insulation - vysoko izolačný materiál z mikrovlákien
  • 15K Storm Dry Insert - nepremokavá membrána

Materiál:
Vrchná časť: 55 % polyester, 45 % nylon
Podšívka: 100 % polyester (fleece)

Index hrejivosti:
9 (10 je najteplejšie)

Kód:  SPT3124
Produktové číslo:  844096059067
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17