Obnoviť stránku

Cel-tec ForestCam LS 870

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cel-tec ForestCam LS 870


Fotopasca s presným zameraním

Fotopasca Cel-tec ForestCam LS 870 je svojím nenápadným vzhľadom a vysokou odolnosťou vhodná na sledovanie zveri či monitorovanie vášho majetku aj za nepriaznivých podmienok. Vďaka českému menu zvládne nastavenie naozaj každý. Na dokonalé zameranie objektu poslúži LCD displej a laserové ukazovadlo.


Odolnosť na prvom mieste

ForestCam LS 870 disponuje dokonalým krytím IP66, takže ju môžete bez obáv používať aj v náročných podmienkach. Výmena batérií je jednoduchá a bezpečná. Vďaka oddelenej batériovej časti sa nemusíte báť o poškodenie citlivých častí ani v prípade, že batérie vytečú. Stačí len odstrániť nečistoty.


Detailné fotografie a videá

Zariadenie vyhotovuje 12 Mpx snímky a minútové videá vo vysokom rozlíšení 1 440 × 1 080 px, ktoré ukladá na pamäťovú kartu. Pomocou menu nastavíte až tri nezávislé časové úseky, v ktorých bude fotopasca sledovať zameraný priestor. Rýchlosť uzávierky je len 0,7 sekundy, takže vám nič neunikne.


Neviditeľný nočný osvit

V priebehu dňa ForestCam vyhotovuje detailné a ostré farebné snímky. Za zlých svetelných podmienok a počas noci využíva fotopasca neviditeľný LED prísvit s vlnovou dĺžkou 940 nm, ktorý zver nevyruší a vyhotovuje čiernobiele snímky. Dosah prísvitu je až 15 metrov.

Kód:  CEL050b
Produktové číslo:  1508-028
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03