Obnoviť stránku

CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

Ak hľadáte praktické a kvalitne spracované svietidlo, ktoré dlho vydrží, potom je pre vás FLZA-375 Apollo od spoločnosti CEL-TEC ideálnou voľbou. Táto kvalitne spracovaná baterka disponuje vysokým výkonom a dosvitom až 230 metrov. Svietidlo CEL-TEC FLZA-375 Apollo ponúka dva praktické režimy výkonu a citlivo nastaviteľnú šírku lúča. Telo baterky je vyrobené z kvalitného hliníka, ktorý zabezpečí jej vysokú odolnosť a spoľahlivosť. Vďaka praktickému USB konektoru je navyše CEL-TEC FLZA-375 Apollo možné bez problémov využiť ako powerbanku. Svietidlo je vybavené kvalitnou nabíjacou batériou s kapacitou až 15 hodín a praktickou klipsou na zavesenie.

 

Kľúčové vlastnosti baterky CEL-TEC FLZA-375 Apollo

  • Vysoký výkon a dlhý dosvit
  • Dva režimy výkonu LED svietidla CEL-TEC FLZA-375 Apollo
  • Kvalitná nabíjacia batéria, ktorá dlho vydrží
  • LED svietidlo FLZA-375 Apollo je možné využiť ako powerbanku
  • Praktická klipsa na jednoduché zavesenie
  • Variabilná šírka svetelného lúča
  • Baterka CEL-TEC FLZA-375 Apollo je vyrobená z kvalitného a odolného hliníka
  • V tele svietidla sa nachádza magnet na upevnenie na kovové povrchy

Vysoký výkon a dlhý dosvit

Baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO vyniká vysokým výkonom 375 lúmenov a dosvitom až 230 metrov. Vďaka tomu vždy ľahko a rýchlo získate dokonalé informácie, nech už baterku namierite kamkoľvek. Na úspornejšiu prevádzku a dlhšiu dobu svietenia si môžete zvoliť slabší režim svietenia s výkonom 130 lúmenov.

Baterka sa ľahko nabíja a môžete ju využiť aj ako powerbanku

Baterku CEL-TEC FLZA-375 APOLLO môžete využiť ako praktickú powerbanku, takže s jej pomocou bez problémov nabijete mobilný telefón, či iné zariadenie prostredníctvom klasického USB konektora. K dispozícii je navyše zabudovaná farebná LED dióda, ktorá informuje o stave nabíjania zariadenia aj množstve energie vo svietidle.

Kvalitná Li-Ion batéria

Na jednoduché doplnenie energie je baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO vybavená  výmennou nabíjacou Li-Ion batériou s kapacitou 2 600 mAh. Nabíjanie sa vykonáva pomocou micro USB konektora, umiestneného na tele baterky pod krycím prstencom. Baterku CEL-TEC FLZA-375 APOLLO môžete nabíjať klasicky zo siete, prostredníctvom PC, powerbankou i autoadaptérom. Po úplnom nabití získate energiu až na 4,5 hodiny svietenia pri vysokom režime a 15 hodín pri využití nízkeho režimu.

Otočná hlava na nastavenie lúča

Baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO disponuje praktickou otočnou hlavou, ktorá umožní jednoduchú zmenu šírky svetelného kužeľa. Na svietenie do diaľky je ideálny tenký kužeľ, zatiaľ čo v situáciách, keď potrebujete osvietiť väčšiu plochu, oceníte široké nastavenie svetelného kužeľa. Regulovanie šírky kužeľa sa vykonáva prostredníctvom závitov, vďaka čomu nedochádza k nechcenému posúvaniu. Na rovnomerný rozptyl svetla je baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO vybavená špeciálnou šošovkou pred hlavnou LED diódou.

Baterka CEL-TEC FLZA-375 má spoľahlivé hliníkové telo

Na výrobu tela svietidla CEL-TEC FLZA-375 bol použitý precízne spracovaný a odolný hliník. Vďaka tesniacim gumičkám pod skrutkovacími časťami je baterka ideálna na použitie v náročnom teréne. Vysokú spoľahlivosť svietidla CEL-TEC FLZA-375 ešte zvyšuje magnet na spínači a špeciálna klipsa na jednoduché a rýchle upevnenie na pútko, či opasok.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Baterka

Vlastnosti

Výkon 375 lm
Maximálny dosvit 230 m
Počet LED 1 ×

Napájanie

Zdroj napájania Akumulátor
Kapacita 2 600 mAh
Maximálna výdrž 15 h
Doba svietenia na max. výkon 4,5 h
Počet batérií 1 ×
Umiestnenie zdroja V tele
Typ batérie Dobíjací akumulátor

Vodotesnosť

Stupeň krytia IPx4

Ďalšie vlastnosti

Špeciálne funkcie USB nabíjanie

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 163 mm
Výška 39 mm
Hmotnosť 241 g
Kód:  SPTbd1273
Produktové číslo:  8595584634823
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17