Obnoviť stránku

CÉBÉ CONTEST VISOR

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CÉBÉ CONTEST VISOR

Lyžiarska prilba CÉBÉ CONTEST VISOR Matt Taupe Coral zabezpečí, že budete pri lyžovaní nielen skvele chránení, ale takisto si ho užijete v znamenitom pohodlí. Vďaka patentovanému systému Fine Tuning si môžete prispôsobiť veľkosť prilby presne podľa veľkosti svojej hlavy. Rýchle a veľmi jednoduché nastavenie pritom zvládnete aj pri jazde na lanovke. Prilba Cébé Contest je tvorenáIn Mold konštrukciou, ktorá kombinuje odolnú a súčasne ľahkú polykarbonátovú škrupinu s vnútornou EPS penou, ktorá perfektne absorbuje nárazy. Rovnomerné prúdenie vzduchu potom umožní integrovaný systém ventilácie Integrated Ventilation, ktorý prispieva k pohodliu pri lyžovaní. Na výber je viacero veľkostí prilby.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskej prilby CÉBÉ CONTEST VISOR Matt Taupe Coral

  • Dámska lyžiarska prilba so štítom Cébé Contest Visor
  • Systém Fine Tuning pre prispôsobenie veľkosti prilby
  • Cébé s In Mold konštrukciou pre perfektnú absorpciu nárazov
  • Contest s nastaviteľným systémom ventilácie Integrated Ventilation
  • Technológia Padded Liner v podobe priedušných odpojiteľných materiálov
  • CÉBÉ CONTEST VISOR s možnosťou odobratia náušníkov i vnútorného čalúnenia
  • Vnútorné čalúnenie Detachable Lining možno prať pri teplote 30 °C
  • Chin Strap pre nastavenie podbradného remienka
  • Klip na lyžiarske okuliare pre ich pevné usadenie
  • Farebné vyhotovenie: oranžovo-sivo-béžové
  • Na výber je viacero veľkostí prilby

Prilba Cébé pre skvelé pohodlie na svahu

Aby sa ženy v prilbe Cébé cítili čo najviac komfortne, je vybavená technológiou Padded Liner v podobe priedušných materiálov, ktoré sú odpojiteľné a antialergické. Môžete tak zvoliť, či budete lyžovať s náušníkmi alebo ich z prilby odoberiete. Rovnako tak je možné vybrať príjemné vnútorné čalúnenie Detachable Lining a vyprať ho dokonca pri teplote 30 °C v práčke. Pomocou Chin Strap technológie je možné tiežprispôsobiť a nastaviť podbradný remienok. Prilba tiež disponuje klipom na lyžiarske okuliare, ktorý zabezpečí ich precízne usadenie. CÉBÉ CONTEST VISOR vám tak umožní lyžovať v pohodlí a s perfektnou ochranou hlavy.


Kód:  SPTbo303nad
Produktové číslo:  SPTbo303nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03