Obnoviť stránku

Cattara Oslo modrá

4,4 30 hodnotení
8,29 €

Cattara Oslo modrá

Či už ste vášniví rybári alebo radi táboríte, iste by vo vašej výbave nemala chýbať kempingová skladacia stolička, vďaka ktorej dostanete taký malý kúsok obývačky i do prírody. Táto trojnohá stolička sa dá pohodlne skladať a vak, ktorý sa dodáva k stoličke uľahčuje jej prenos. Vďaka rozmerom 49 × 8 × 8 cm v zloženom stave a hmotnosti len 0,53 kg je celková manipulácia s touto stoličkou veľmi jednoduchá, a preto je vhodná práve na kempingové výlety, rybárčenie a iné aktivity v prírode.

Čo od kempingového kresla očakávať?

  • Kempingové kreslo zaistí pohodlie v prírode
  • Vďaka rozmerom a nízkej hmotnosti sa s ňou ľahko manipuluje
  • Unesie až 110 kilogramov
  • Taška na stoličku je súčasťou balenia
  • Modré prevedenie

Ideálne do prírody

Tri oporné nohy, ktoré zaisťujú stabilitu stoličky sú uprostred pevne spojené, čím zaisťujú rovnováhu. Jednoducho si tak užijete pohodlné posedenie.

Keď stoličku rozbalíte, zistíte, že jej sedadlo má rozmery 31 × 28 cm a nachádza sa vo výške 39 cm od zeme. Hoci sa to na prvý pohľad nemusí poznať, táto stolička unesie až 110 kg.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Stolička bez operadla

Hmotnosť

Hmotnosť 0,53 kg

Nosnosť

Nosnosť 90 kg

Rozmery

Dĺžka 38 cm
Šírka 28 cm
Výška 39 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Skladacia konštrukcia, Obal súčasťou balenia

Typ

Typ Stolička
Kód:  SPTsc1263
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686134407

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07