Obnoviť stránku

Cattara Bari modrá

4,2 30 hodnotení
14,90 €

Cattara Bari modrá

Či už ste vášniví rybári alebo radi Táboříme, iste by vo vašej výbave nemala chýbať kempingové skladacie stoličky, vďaka ktorej dostanete taký malý kúsok obývačky i do prírody. Stolička sa dá pohodlne skladať a vak, ktorý sa dodáva k stoličke uľahčuje jej prevážanie. Vďaka rozmerom 90 × 14 × 14 cm v zloženom stave a hmotnosti 1,8 kg je celková manipulácia s touto stoličkou veľmi jednoduchá, a preto je vhodná práve na kempingové výlety, rybárčenie a iné aktivity v prírode.

 

Čo od kempingového kresla očakávať?

  • Kampingové kreslo zaistí pohodlie v prírode
  • Opierky a držiak na pitie
  • Unesie až 90 kilogramov
  • Taška na stoličku je súčasťou balenia
  • Modré prevedenie
 

Ideálne do prírody

Ak sa budete nachádzať na mieste, kde nie je príliš rovný terén, môžete jednotlivé nohy stoličky uchytiť na zemi pomocou stanových kolíkov, čím výrazne zvýšite stabilitu stoličky. Jednoducho si tak užijete pohodlné posedenie.

Keď stoličku rozbalíte, zistíte, že je vysoká 84 cm a jej sedák (o veľkosti 49 × 39 cm) sa nachádza vo výške 40 cm od zeme. Komfort zabezpečuje chrbtové operadlo a dve opierky na ruky, keď jedna z nich obsahuje aj praktický držiak na pitie.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kreslo

Vlastnosti

Farba Modrá

Typ

Typ Stolička

Vlastnosti

Vlastnosti Opierky na ruky, Skladacia konštrukcia

Materiál a konštrukcia

Konštrukcia Oceľová
Kód:  SPTsc1267
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686134483

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09