Obnoviť stránku

Case Logic WMBP115GY do 15,6" šedý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic WMBP115GY do 15,6" šedý

Nebaví vás už nosiť notebook len tak v taške? Radi by ste si ho vzali so sebou niekam ďalej, než len do školy či práce? Batoh na notebookCase Logic WMBP115GY ponúka pohodlné nosenie na chrbte a výbornú ochranu celého obsahu vnútri.

Case Logic ponúka samostatný oddiel pre notebook s rozmermi15,6 "a10,1 "tabletaleboiPad. Predné vrecko je určená pre veci, ku ktorým potrebujete okamžitý jednoduchý prístup. Batoh ďalej ponúka chránenou vrecko na okuliare alebo mobil s dotykovým displejom. Prostroný stredný oddiel pre učebnice a dokumentym, či šaty a oblečenie. Je tu tiež Oddie s organizérom pre elektroniku, mobilný telefón, MP3, USB flash, vizitky, písacie potreby. Batoh má ďalej dve bočné vrecká na zips a početné vnútorné sieťované vrecká.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
tmavo šedá

Materiál:
polyester

Vonkajšie rozmery:
31,0 x 27,0 x 45,0 cm

Vnútorné rozmery:
19,1 x 4,1 x 38,6 cm

Hmotnosť:
0,55 kg

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  CL104b5i
Produktové číslo:  CL-WMBP115GY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04