Obnoviť stránku

Case Logic RBP315 do 15,6" čierny

4,7 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

Case Logic RBP315 do 15,6" čierny

Praktický batohCase Logic RBP315 je určený pre notebooky a tablety do veľkosti uhlopriečky 15,6''. Batoh sa vyznačuje kvalitným spracovaním a jednoduchým, elegantným dizajnom. Hodí sa na cesty do školy, rovnako ako na obchodné rokovania. Vnútri nájdete priehradku so suchým zipsom pre notebook a druhú priehradku pre iPad alebo tablet. Batoh disponuje horným chráneným vreckom pre menšie príslušenstvo. V strednom oddieli máte dostatok miesta pre dokumenty, knihy alebo potrebné oblečenie. Predné oddiel je vybavený organizérom s priehradkami a úchytkami pre drobnú elektroniku a ďalšie potreby, ako napríklad mobilný telefón, MP3 prehrávač, USB disk, prenosný pevný disk, vizitky či písacie potreby. V batohu ďalej nájdete početné vnútorné sieťované vrecká, predné vrecko na zips s bočným zatváraním a dve bočné vrecká na zips.
Batoh perfektne sedí na chrbte a poskytuje pohodlné nosenie. Vďaka silne čalúnenej chrbtovej časti, popruhom a špeciálnemu tvarovaniu chrbta sa nemusíte báť otlačenia či potenia. Navyše je vybavený strap manažmentom, takže sú prebytočné časti popruhov zmotané a neprekážajú pri pohybe. Druhé spodné ucho je určené pre ľahké zdvíhanie batohu nad hlavu, napr. pri ukladaní do batožinového priestoru v dopravnom prostriedku. Batoh je ľahký a veľmi odolný voči poveternostným vplyvom, takže je ideálnym každodenným pomocníkom na prepravu vášho notebooku. Vnútorné čalúnenie zaručuje dokonalú ochranu pre všetky prenášané zariadenia.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
notebook do veľkosti 15,6''tablet/iPad do veľkosti 10,1''
Materiál:
nylon
Rozmery:
vonkajšie rozmery: 32,0 x 29,0 x 46,0 cm
vnútorné rozmery: 26,7 x 4,4 x 38,5 cm
hmotnosť 950 g
Fareba:
čierna

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Mestské, Cestovné, Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Bočné vrecká, Vrecko na fľašu, Horné vrecko, Vrecko na cennosti
Prístup Spredu
Zapínanie Zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Držadlá a rukoväti Horná rukoväť

Dizajn

Farba Čierna
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Nylon

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 29 cm

Objem

Objem 30 l

Hmotnosť

Hmotnosť 0,95 kg
Kód:  CL104b5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CL-RBP315
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19