Obnoviť stránku

Case Logic IBIR115GY do 15,6"

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic IBIR115GY do 15,6"

Praktický ruksak Case Logic IBIR115GY je určený na prepravu vášho cenného notebooku s uhlopriečkou maximálne 15,6". Doba si však žiada zmenu a súčasťou vnútornej výbavy je aj vrecko na pohodlné uloženie 10" tabletu. Ruksak sa vyznačuje kvalitným spracovaním a jednoduchým, elegantným dizajnom.
Hodí sa na cesty do školy, rovnako ako na obchodné rokovania moderného freelancera (odborníka na voľnej nohe). Vo vnútri nájdete čalúnenú priehradku so suchým zipsom na notebook a druhú priehradku práve na tablet. Odklopná predná stena umožňuje pohodlný prístup do hlavného priestoru. Tam sa sa nachádza inovovaný organizér s asymetrickou výškou jednotlivých vreciek na uloženie elektroniky, školských a pracovných potrieb rôznych veľkostí a s praktickým vreckom na ceruzky, perá, zvýrazňovače a písacie potreby všeobecne. Ruksak je vybavený bočnými sieťovými vreckami na fľašu, dáždnik a podobne.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Notebook do veľkosti 15,6''
Tablet do veľkosti 10''

Materiál:
Polyester

Rozmery:
Vonkajšie: 320 × 259 × 439 mm
Vnútorné: 267 × 30 × 386 mm

Hmotnosť:
520 g

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 25,9 cm
Šírka 32 cm
Výška 43,9 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna, Zelená
Kód:  CL109n
Produktové číslo:  CL-IBIR115GY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06