Obnoviť stránku

Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavosivý

4,8 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavosivý

Praktický batoh Case Logic BPCA115K je určený pre notebooky a tablety do veľkosti uhlopriečky 15,6''. Batoh sa vyznačuje kvalitným spracovaním a jednoduchým, elegantným dizajnom. Hodí sa na cesty do školy, rovnako ako na obchodné rokovania. Vnútri nájdete polstrovanú priehradku so suchým zipsom pre notebook a druhú priehradku pre iPad alebo tablet. Odklopná predná stena umožňuje pohodlný prístup do hlavného priestoru. V prednom vrecku sa nachádza inovovaný organizér s asymetrickou výškou jednotlivých vreciek pre uloženie elektroniky, školských a pracovných potrieb rôznych veľkostí a s praktickou kapsou pre ceruzky, perá, zvýrazňovače a písacie potreby všeobecne. Batoh je vybavený bočnými sieťovými vreckami na fľašu, dáždnik a podobne.Skryté bezpečnostné vrecko v spodnej časti chrbta slúži pre drobné cennosti.
Batoh perfektne sedí na chrbte a poskytuje pohodlie pri nosení. Vďaka silne polstrovanej chrbtovej časti, polstrovaných popruhoch a špeciálnemu tvarovaniu chrbta sa nemusíte báť otlačenia či potenia. Navyše je vybavený strap manažmentom, takže sú prebytočné časti popruhov zmotané a neprekážajú pri pohybe. Druhé spodné ucho je určené pre ľahké zdvíhanie batohu nad hlavu, napríklad pri ukladaní do batožinového priestoru v dopravnom prostriedku.
Batoh je ľahký a veľmi odolný voči poveternostným vplyvom, takže je ideálnym každodenným pomocníkom na prepravu vášho notebooku. Vnútorné polstrovanie zaručuje dokonalú ochranu pre všetky prenášané zariadenia.Odnímateľný hrudný popruh pomôže lepšiemu rozloženiu hmotnosti plného batohu, ale ak ho nepotrebujete, môžete ho zložiť, aby neprekážal.Veľké zipsy s hladkým chodom poskytujú pohodlný prístup a umožňujú zabezpečenie zámkom s lankom, ktoré sa používa na kufre.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebook do veľkosti 15,6''tablet/iPad do veľkosti 10,1''
Materiál:
polyester
Rozmery:
Vonkajšie: 36 x 31 x 46 cm
Vnútorné: 25 x 3,5 x 38,6 cm
Hmotnosť:
880 g
Farebné prevedenie:
tmavo šedá

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 31 cm
Šírka 36 cm
Výška 46 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,88 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti
Popruhy Nastaviteľné popruhy

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Sivá
Kód:  CL104b2
Produktové číslo:  CL-BPCA115K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03