Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Capital Sports Shaker

4,2 17 hodnotení

Capital Sports Shaker

Šejker značky Capital Sports s objemom 600 ml je určený predovšetkým na miešanie proteínových nápojov. K šejkru patrí aj praktická gulička z nehrdzavejúcej ocele, ktorá rozmieša všetky hrudky v nápoji. Súčasťou je ďalej i práškový zásobník, ktorý ľahko pripevníte k šejkru, a tiež krabička na pilulky. Fľaša je vyrobená z plastu, ktorý neobsahuje BPA a ani ďalšie zmäkčovadlá. 

Prečo zvoliť tento šejker? 

  • Určený pre proteínové nápoje
  • S praktickou antikorovou guličkou na odstránenie hrudiek
  • So zásobníkom, ktorý sa dá pripevniť k shakeru
  • Navyše krabička na pilulky
  • Plast bez BPA a zmäkčovadiel

Nápoj bez hrudiek

K šejkru okrem ďalších komponentov patrí aj antikorová gulička na rozmiešavanie hrudiek. Stačí ju vhodiť do nápoja a poriadne pretrepať. Potom môžete bez obáv nechať guličku v nápoji. Vďaka svojmu materiálu nijako nezmení chuť nápoja a taktiež nedôjde k jej poškodeniu. Gulička si poradí aj s hrudkami napríklad v jogurte. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Objem

Objem 0,6 l

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  SPTif1700
Produktové číslo:  4260414893117

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01