Obnoviť stránku

Canon Binocular 15 x 50 IS All Weather

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon Binocular 15 x 50 IS All Weather

Canon 15 x 50 IS All Weather je určený do každého počasia a využijú ho profesionáli aj náročnejší amatéri. Je vybavený veľkými šošovkami objektívu (50 mm), vďaka ktorým poskytne obraz s vysokým jasom v celom rozsahu zorného poľa. Výnimočnosť tohto modelu spočíva najmä v aktívnom stabilizátore obrazu, napájanom pomocou dvoch AA batérií. Táto revolučná technológia, ktorá sa ukázala ako veľmi účinná vo videokamerách a profesionálnych objektívoch Canon, disponuje originálnym systémom na optickú korekciu Vari-Angle Prism. Uvedený systém okamžite a priebežne vykonáva úpravy, a týmto spôsobom zabezpečuje stabilný obraz. S optickým stabilizátorom obrazu Canon si môžete vychutnať rozlišovaciu schopnosť tohto ďalekohľadu aj bez statívu. Môžete ho dokonca použiť aj na pozorovanie z idúceho vozidla. Neprítomnosť roztrasenia nielen zvyšuje možnosť zobrazenia drobných detailov, ale zároveň nenamáha oči a nespôsobuje ich únavu.
Canon 15x50 IS All Weather je vybavený jedinečnými šošovkami okuláru typu Doublet Field Flattener, ktoré výrazne znižujú zakrivenie poľa obrazu. Vďaka tomu nedochádza ku skresleniu ani rozmazávaniu na okrajoch, ku ktorému inak dochádza pri bežných ďalekohľadoch s veľkým zväčšením. Pokrokový dizajn ďalej ponúka dlhý profil oka, ktorý umožňuje používateľom s okuliarmi vidieť celé zorné pole bez rozmazania okrajov obrazu. Špičkové vyhotovenie optických prvkov Canon tiež zabezpečí nezvyčajne široké jasné zorné pole. To je obzvlášť dôležité pri ďalekohľadoch s veľkým zväčšením, pretože ide ľahšie vyhľadať pozorovaný objekt.
Parametre a špecifikácia:
Technické:
Zväčšenie: 15x
Priemer objektívu: 50 mm
Výstupná pupila: 3,3 mm
Reálne zorné pole: 4,5°
Viditeľné zorné pole: 67°
Zorné pole v 1000 m: 79 m
Minimálna vzdialenosť zaostrenia: 6 m
Predsunutie výstupnej pupily: 15 mm
Ostatné:
Hranol: Systém Porro Prism II
Pohyb šošoviek objektívu (G2-G4)
Stabilizátor obrazu
Šošovka na vyrovnávanie pola (šošovky okuláru typu Doublet Field Flattener)
Šošovka UD
Napájanie: 2x AA batérie
Pogumovanie a odolnosť voči vode
Povrchové vrstvy Super Spectra
Rozmery (Š x V x H):
152 x 193 x 81 mm
Hmotnosť
1 200 g (bez batérií)

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,2 cm
Výška 19,3 cm
Hĺbka 8,1 cm
Hmotnosť 1 200 g

Typ

Typ Binokulár

Vlastnosti

Priemer objektívu 50 mm
Zväčšenie 15 x
Skutočné zorné pole 4,5 °
Zdanlivé zorné pole 63,3 °
Priemer pupily 3,3 mm

Funkcie

Funkcie Stabilizácia obrazu, Vodoodolný
Kód:  OC620a
Produktové číslo:  4625A015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12