Obnoviť stránku

Campingaz Icetime Plus Extreme 25 L

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Campingaz Icetime Plus Extreme 25 L

Ak sa chystáte k vode či na chalupu tento chladiaci box vám poskytne perfektnú úschovu potravín. S chladiacimi vložkami, ktoré však nie sú súčasťou balenia, docielite až 27 hodín chladiaceho účinku. Izolácia z polyuretánovej peny je umiestnená aj v rohoch a na dne boxu. Vďaka tomu vydržia vaše potraviny dlhšie čerstvé. Taktiež vonkajšie materiály sú odolnejšie a tvrdšie ako v staršej rade chladiacich boxov. Doprajte si pohodlie v podobe rodinného pikniku doma či na pláži a majte vždy po ruke váš obľúbený vychladený nápoj!

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 25 l
  • Hmotnosť 3,6 kg
  • Rozmer 41 × 42 × 32 cm
  • Izolácia: polyuretán
  • Farba modrá
  • Vyrobené v Taliansku

Antimikrobiálna ochrana

Chladiaci box je opatrený antimikrobiálnou úpravou, ktorá odoláva zápachom, plesniam a hubám. Antimikrobiálny účinok je získaný z prísady, ktorá je primiešaná a roztavená do materiálu pred tým, než je plast formovaný do vložky. Táto vrstva je teda dostatočne chránená. Nemôže byť poškrabaná ani oslabená. A to ani počas dlhodobého používania. 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Objem 25 l
Kód:  SPTkn0551
Produktové číslo:  3138522087180

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07