Obnoviť stránku

Butterfly, Korbel Roller modrý

269,90 €

Butterfly, Korbel Roller modrý

Odreagujte sa po dlhom dni v práci a zahrajte si doma stolný tenis. So stolom Butterfly Korbel Roller si usporiadate rodinný turnaj, alebo si naopak zahráte sólovo. Stôl je dodávaný vrátane sieťky, takže ho stačí vybrať z garáže, rozložiť a môžete rovno podávať. Výhodou je, že môžete sklopiť iba jednu polovicu stola a hrať sám. Vďaka kvalitným dvojitým kolieskam a premyslenému skladaciemu mechanizmu sa pri presúvaní ani nenadriete. Samozrejmosťou je osadenie bezpečnostnými poistkami, bez deaktivácie ktorých sa žiadna časť stola nepohne ani o milimeter.

Butterfly Korbel Roller je vhodný na použitie v krytých priestoroch. Jeho vrchná 19 mm doska má ideálnu hrúbku na amatérske hranie. Súčasťou konštrukcie je aj praktický držiak na rakety a loptičky.

Parametre:

Rozmery:
184 × 186 × 66 cm

Váha:
65 kg

Parametre a špecifikácia

Rozmer stola

Veľkosť Štandardný

Hrúbka dosky

Hrúbka dosky 19 mm

Obsah balenia

Obsah balenia Sieť, Držiak na pálky, Držiak na loptičky

Použitie

Použitie Vnútorný

Mobilita

Mobilita S kolieskami

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Farba stola

Farba stola Modrá
Kód:  SPT1508
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1080120602

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18