Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Butterfly, Korbel 900 3 stars

5 7 hodnotení
19,90 €

Butterfly, Korbel 900 3 stars

Raketa na stolný tenis Butterfly z edície slávneho českého hráča Petra Korbela zaujme veľmi kvalitným spracovaním a konkávne vytvarovaným držadlom. Stredne ťažký model s hmotnosťou 160 g je vyrobený z veľmi pružného dreva a z povrchu pre dosiahnutie maximálnej efektivity pri hre s rotáciami. Butterfly, Korbel 900 2 stars je ideálnou voľbou pre všetkých útočne ladených rekreačných hráčov, ktorí s týmto modelom môžu očakávať ešte väčšiu razanciu svojich úderov a vysokú účinnosť spinov.

Kľúčové vlastnosti

  • Raketa s hmotnosťou 160 g
  • Konkávne držadlo
  • Veľmi pružné drevo
  • Maximálna kontrola a rotácia

Parametre a špecifikácia

Úroveň

Úroveň 3 stars

Tvar držadla

Tvar držadla Konkávne (FL)

Hmotnosť

Hmotnosť 160 g
Kód:  SPT1421
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1020121001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19