Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Burton Overnighter Roller Port Royal Slub

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Burton Overnighter Roller Port Royal Slub

Aj batožina môže spájať eleganciu s účelnosťou. Kufor Burton Overnighter Roller Port Royal Slub oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Váha tohto kufra sa zastavila na skromných 2 300 g, nemusíte preto pred cestou do posilňovne. Veľkosť S vám prejde na letisku ako príručná batožina. Objem vnútorného priestoru 40 l sa skvele hodí pre prevážanie najnutnejších vecí. Textilný povrch kufra je najvhodnejším riešením pre tých, ktorí neprevážajú krehké veci. Vďaka istej tvárnosti textílie môžete priestor kufra o niečo rozšíriť. Fialová farba už len dotvára celkový bezchybný dojem. Nech cestujete do sebaväčších diaľok, cestovný kufor Burton Overnighter Roller Port Royal Slub vám bude neoceniteľným pomocníkom a bez prehovárania prekvapí štýlovým vzhľadom a funkčnými prvkami.

Kľúčové prednosti cestovného kufra Burton Overnighter Roller Port Royal Slub

  • Kufor jazdí po dvoch kolieskach, ktoré netrčia z tela kufra – nehrozí teda, že sa vám ulomia a nenafukujú zbytočne veľkosť batožiny
  • Menovka je skvelá vo chvíli, keď nastane zmätok pri výdaji batožiny
  • Pripojené držadlo eliminuje preťažovanie chrbtice

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Objem

Objem 40 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 49 cm
Šírka 33 cm
Dĺžka/hĺbka 27 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Pevné
Počet koliesok 2
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Bočné, Horné

Materiál

Typ Textilný

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTbur138
Produktové číslo:  9009521150691
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08