Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Brother mat 5,0

4,7 15 hodnotení
22,90 €

Brother mat 5,0

Samonafukovacia karimatka modrej farby s hrúbkou 5 cm je skvelým spoločníkom na cestovanie do hôr alebo na rodinnú rekreáciu s deťmi pod stanom. Jej veľkou prednosťou sú výborné izolačné vlastnosti, od zeme vás bude krásne hriať. Karimatka je tiež veľmi mäkká, bude sa vám na nej pohodlne spať a nepocítite pod sebou žiadne kamienky či nerovnosti.
Na jej nafúknutie nepotrebujete žiadnu pumpu,
stačí povoliť ventil a karimatka sa sama v priebehu piatich minút nafúkne. Výhodou je tiež jej malá hmotnosť a skladnosť, v batožine vám nezaberie veľa miesta. Pred poškodením ju chráni vodoodolný obal. Kvalitné a pohodlné spanie na cestách je veľmi dôležité, vybavte sa preto na dovolenku touto jedinečnou samonafukovacou karimatkou.
Doplňujúce informácie:

Materiál:

  • Vrchný – 210T Polyester s PVC poťahom
  • Vnútorný – pena PU 

Farba:
modrá

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Typ

Typ Nafukovací matrac
Konštrukcia Samonafukovací

Hmotnosť

Hmotnosť 1 300 g

Rozmer - rozbalený

Šírka 51 cm
Dĺžka 183 cm
Hrúbka 5 cm

Rozmer - rozbalený

Šírka 21 cm
Dĺžka 60 cm
Hrúbka 21 cm

Vlastnosti

Nosnosť 120 kg

Materiál

Materiál Polyesterová

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  SPT14565
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595042736793
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09