Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tašky na bicykel

Tašky na bicykel predstavujú veľmi komfortné riešenie pri preprave rôznych vecí. Môžu byť veľmi priestranné, a tak do nich okrem osobných vecí uložíte aj desiatu či veci na niekoľkodňový výlet. Zamerajte sa predovšetkým na umiestnenie, materiál či spôsob upínania. Aká taška na bicykel je vhodná práve pre vás?

Pokračovať
Spresniť parametre
303 položiek

Tašky na bicykel

Brašny na bicykel sú neoceniteľnými pomocníkmi každého cyklistu, či už sa na bicykli pohybujete po meste, alebo vychádzate na výlet do prírody. V závislosti od vyhotovenia a veľkosti pojmú tašky na bicykel peňaženku, doklady, kľúče a ďalšie veci osobnej potreby. Kvalitné brašny na bicykel ponúka Ortlieb, Filmer, Force alebo Strida. Vyznačujú sa trvanlivými materiálmi, precíznymi švami a jednoduchým pripevnením a odobratím tašiek z bicykla.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14