Obnoviť stránku

Bosch EasyPump

4,9 103 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

Bosch EasyPump

Akumulátorová tlaková pumpa Bosch EasyPump je spoľahlivým nástrojom s ľahkou a kompaktnou konštrukciou, vďaka čomu sa skvele hodí doma aj na cestách. K dispozícii má integrovaný akumulátor s jednoduchým nabíjaním cez USB-C a možnosť nasvietenia pomocou LEDkového svetla. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom pumpa Bosch EasyPump pracuje s vysokým výkonom, až 10,3 barov. Oceníte tiež funkciu priebežného merania a automatického zastavenia. Tlaková pumpa Bosch EasyPump je ideálna na nafukovanie pneumatík, lôpt a ďalšieho vybavenia. Prehľadný displej zobrazuje aktuálne nastavený tlak vrátane ďalších potrebných informácií. Akumulátorová tlaková pumpa Bosch EasyPump je dodávaná s niekoľkými adaptérmi, ktoré sú uložené v praktickej priehradke.

Kľúčové vlastnosti akumulátorovej tlakovej pumpy Bosch EasyPump

  • Kompaktné rozmery a malá hmotnosť
  • Intuitívne ovládanie akumulátorovej tlakovej pumpy Bosch EasyPump
  • Praktické nabíjanie prostredníctvom USB-C
  • Funkcia priebežného merania pre dokonalé informácie o aktuálnej úrovni nahustenia
  • Vysoký výkon akumulátorovej tlakovej pumpy Bosch EasyPump až 10,3 barov
  • Automatické zastavenie po nahustení na požadovanú úroveň
  • Tlaková pumpa Bosch EasyPump má integrovaný akumulátor
  • EasyPump je dodávaná s adaptérmi uloženými v priehradke

Kompaktné spracovanie na jednoduché použitie kdekoľvek

Akumulátorová tlaková pumpa Bosch EasyPump vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju možno prakticky využiť kdekoľvek. K dispozícii je praktická funkcia predvoľby pre nahustenie do požadovanej úrovne. Akumulátorová tlaková pumpa Bosch EasyPump sa dodáva s niekoľkými akumulátormi, ktoré súumiestnené v praktickej priehradke.

Tlaková pumpa Bosch EasyPump disponuje výkonným akumulátorom

Vďaka kvalitnému akumulátoru je činnosť tlakovej pumpy Bosch EasyPump bezdrôtová, takže ju možno bez problému použiť aj v miestach bez elektrickej energie. Pumpa pracuje s výkonom až 10,3 barov a k dispozícii je funkcia priebežného merania pre dokonalé informácie o aktuálnej úrovni nahustenia. Akumulátorová tlaková pumpa Bosch EasyPump je dodávaná v textilnej prepravnej taške.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ hustilky Cestovná
Dĺžka/hĺbka 26,6 mm
Hmotnosť 400 g
Maximálny prevádzkový tlak 10 bar
Kód:  BOCh0175
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.947.000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13