Obnoviť stránku

Born To Swim tyrkysová s bielym logom

Born To Swim tyrkysová s bielym logom

Radi plávate a potrebujete si zachovať suché vlasy? Či už sa tomuto športu venujete závodne alebo len rekreačne, táto čiapka vám zabezpečí maximálny komfort pri každom tempe. Je vyrobená zo silikónu a tým zaisťuje vysokú kvalitu a pevnosť. Vďaka univerzálnej veľkosti ju ocení mládež, muži aj ženy. Prispôsobí sa každému obvodu hlavy. Nádhernú tyrkysovú farbu s bielym logom Born to Swim len tak niekto neprehliadne!

Kľúčové vlastnosti

  • Plavecká čiapka
  • Kvalitný a pevný materiál
  • Vyrobená zo silikónu
  • Vhodná pre mládež, mužov aj ženy
  • Tyrkysová farba
  • Biele logo Born to Swim

Materiál

Plavecká čiapka Born to Swim je vyrobená z kvalitného a pevného silikónu, ktorý umožňuje maximálnu prispôsobivosť. Silikón je anorganicko-organický polymér, ktorý sa pýši množstvom jedinečných vlastností. Medzi ne patrí napríklad stálosť vlastností v širokom rozmedzí teplôt od -60 až po +180 stupňov. Umelý pôvod materiálu zaisťuje aj odolnosť voči živým organizmom. Za zmienku určite stoja ďalšie výhody akými sú relatívna nehorľavosť, dobré elektroizolačné vlastnosti, dlhodobá odolnosť voči UV žiareniu a poveternostným podmienkam, vodoodolnosť, paropriepustnosť a olejovzdornosť.

 
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Modrá

Určenie

Určenie Deti, Ženy, Muži

Určenie

Určenie Deti, Ženy, Muži
Kód:  SPT6761
Produktové číslo:  8888880037802

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17