Obnoviť stránku

Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom+

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom+

Lyžiarske okuliare Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom+ s modrým zorníkom sú hitom sezóny 2018/2019. Potešia všetkých pokročilejších lyžiarov. Spoločnosť Bollé sa v prvom rade zamerala na kvalitu a nové technológie. Svoje výrobky testuje v spolupráci s vrcholovými športovcami, a preto so svojimi lyžiarskymi okuliarmi dosahuje tie najlepšie výsledky. Maximálny komfort pri nosení okuliarov Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom+ zaručuje ergonomický tvar ich rámu spoločne s tromi vrstvami peny zakončenými fleesom.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom+

  • Využitie najnovších technológií
  • Vynikajúca optická kvalita
  • Samozafarbovacie sklá sa nezahmlievajú
  • 100 % UVA a UVB filter
  • VLT: 15 – 51 %
  • Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom+ poskytujú široký zorný uhol
  • Kompatibilné takmer so všetkými lyžiarskymi prilbami

Najnovšie technológie okuliarí Bollé Emperor pre ten najlepší zážitok

Pre lyžiarske okuliare Bollé Emperor-Black Stripes-Phantom bola zvolená DOUBLE LENS technológia – talianske dvojité sklá vytvárajú tepelnú bariéru, poskytujú lepšie tesnenie a optickú kvalitu. Technológia EQUALIZER VENT v kombinácii s patentovanou technológiou P80 PLUS/CARBO GLAS sa postarajú o vyrovnanie tlaku medzi sklami, takže sa zjazdové okuliare nezahmlievajú ani v tých najnáročnejších podmienkach a možnosť poškriabania je minimálna. Nechýba ani FLOW-TECH Venting technológia pre reguláciu prúdenia vzduchu vo vnútri okuliarov.

Skvelé videnie za všetkých poveternostných podmienok

Zrkadlový a fotochromatický zorník má sférický tvar. O skvelú optickú kvalitu sa potom spoločne s týmito zorníkmi stará technológia WIDE FIELD OF VIEW – ide o unikátnu geometriu rámu, vďaka ktorej je dosiahnuté maximálne zorné pole. Samozafarbovacie sklá z Trivexu s 50 % polarizáciou sú u tohto modelu štandardom. Navyše menia odtieň podľa vonkajších podmienok a vďaka technológii LTS sa v extrémnych teplotách zosvetľujú a stmavujú ešte rýchlejšie. Lyžiarske okuliare sú kompatibilné s lyžiarskymi prilbami takmer všetkých značiek. Sú dodávané v látkovom puzdre z mikrovlákna, ktorým zorníky môžete čistiť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Mužov

Zorník

Tvar zorníka Sférický
Typ zorníka Fotochromatický, Zrkadlový

VLT

VLT 15-51

Veľkosť

Veľkosť L

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTbo144
Produktové číslo:  054917332129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08