Obnoviť stránku

Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue

Príslušenstvo k tovaru

Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue

Lyžiarske okuliare Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue s fotochromatickým zrkadlovým zorníkom sa hodia do každého počasia. Vďaka svojmu modernému a elegantnému dizajnu sú hitom sezóny 2018/2019. Spoločnosť Bollé sa zamerala v prvom rade na kvalitu a nové technológie. Svoje okuliare testuje v spolupráci s vrcholovými športovcami, a preto so svojimi lyžiarskymi okuliarmi dosahuje tých najlepších výsledkov. Maximálny komfort pri nosení potom zaručuje ergonomický tvar rámu spoločne s dvoma vrstvami peny zakončenými flísom.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue

  • Využitie najnovších technológií
  • Elegantný dizajn lyžiarskych okuliarov
  • Skvelá optická kvalita
  • Minimálna možnosť poškriabania a zahmlievania
  • Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue majú 100 % UVA a UVB filter
  • VLT 12 – 45 %
  • Kompatibilné takmer so všetkými lyžiarskymi prilbami

Kombinácia inovácie a kvality pre lyžovanie za každého počasia

Pre lyžiarske okuliare Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue bola zvolená DOUBLE LENS technológia – talianske dvojité sklá vytvárajú tepelnú bariéru, poskytujú lepšie tesnenie a tiež optickú kvalitu. Patentovaná technológia P80 PLUS/CARBO GLAS sa postará o minimalizáciu zahmlievania a znižuje možnosť poškriabania zorníkov – okuliare Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue tak zostávajú dlhodobo čisté. Nechýba ani FLOW-TECH Venting technológia pre reguláciu prúdenia vzduchu vo vnútri okuliarov Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue.

Rozšírený zorný pohľad pre dokonalé videnie

Zrkadlový a fotochromatický zorník má cyklický tvar. Vďaka týmto zorníkom sa vám pri lyžovaní dostane skvelej optickej kvality, pretože sklá sa dokážu sami zafarbiť a dokonca aj zmeniť odtieň v závislosti od meniacich sa vonkajších podmienok. Sklo tak zlepšuje kontrast a vnímanie farieb. Lyžiarske okuliare Bollé Scarlett-Shiny Black Night-Photochromic Vermillon Blue sú kompatibilné s lyžiarskymi prilbami takmer všetkých značiek. Dodávané v látkovom puzdre z mikrovlákna, ktorým možno čistiť zorníky.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Ženy

Zorník

Tvar zorníka Cylindrický
Typ zorníka Fotochromatický, Zrkadlový

VLT

VLT 12-45

Veľkosť

Veľkosť M

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTbo149
Produktové číslo:  054917332129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02