Obnoviť stránku

Bollé Royal

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bollé Royal

Doprajte svojim deťom kvalitnú ochranu očí počas lyžovania. Lyžiarske okuliare Bollé Royal sa vďaka svojim vlastnostiam stanú súčasťou zimných radovánok vašich detí . Dvojité talianska sklá s technológiou DOUBLE LENS poskytujú lepšie tesnenie a súčasne aj optickú kvalitu. Technológia WIDE FIELD OF VIEW zabezpečuje maximálny periférny výhľad vďaka širokému zornému poľu. Lepší kontrast a nižšie oslnenie na svahu umožnia sklá, ktoré majú kovovú vrstvu. Vďaka PERFECT HELMET INTEGRATION technológii je možné použiť zjazdové okuliare značky Bollé s lyžiarskymi prilbami väčšiny značiek na trhu. Látkové puzdro z mikrovlákna je možné použiť na čistenie skiel.

Kľúčové vlastnosti detských lyžiarskych okuliarov Bollé Royal

  • Sú vhodné pre deti od 8 rokov
  • Tieto lyžiarske okuliare sú ideálne do slnečného polojasného počasia
  • Lyžiarske okuliare Bollé predstavujú 100 % UVA a UVB ochranu
  • Patentovaná technológia P80PLUS / CARBO GLAS znižuje možnosť zahmlievania skiel a ich poškriabania
  • Slnečný filter, kategória 2

Patentované technológie lyžiarskych okuliarov Bollé Royal

Vďaka špeciálnej patentovanej technológii P80PLUS / CARBO GLAS sa znižuje možnosť zahmlievaniu zorníkov a ich poškriabania. Patentované prieduchy technológie FLOW-TECHVenting regulujú prúdenie vzduchu vo vnútri zjazdových okuliarov, čo zabráni zahmlievaniu skiel.

Kód:  SPTbo063nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09