Obnoviť stránku

Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora

Príslušenstvo k tovaru

Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora

Lyžiarske okuliare Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora so zrkadlovým zorníkom sa hodia do jasného až polojasného počasia. Vďaka svojmu modernému a elegantnému dizajnu sú hitom sezóny 2018/2019. Spoločnosť Bollé sa zamerala v prvom rade na kvalitu a nové technológie. Svoje okuliare testuje v spolupráci s vrcholovými športovcami, a preto so svojimi lyžiarskymi okuliarmi dosahuje tých najlepších výsledkov. Maximálny komfort pri nosení potom zaručuje ergonomický tvar rámu spoločne s tromi vrstvami peny zakončenými flísom.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora

  • Využitie najnovších technológií
  • Elegantný dizajn lyžiarskych okuliarov
  • Skvelá optická kvalita
  • Minimálna možnosť poškriabania a zahmlievania
  • Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora majú 100 % UVA a UVB filter
  • VLT 22 %
  • Kompatibilné takmer so všetkými lyžiarskymi prilbami

Jedinečná kombinácia štýlu a najnovších technológií

Pre lyžiarske okuliare Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora bola zvolená DOUBLE LENS technológia – talianske dvojité sklá vytvárajú tepelnú bariéru, poskytujú lepšie tesnenie a tiež optickú kvalitu. Patentovaná technológia P80 PLUS/CARBO GLAS sa postará o minimalizáciu zahmlievania a znižuje možnosť poškriabania zorníkov – okuliare Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora tak zostávajú dlhodobo čisté. Nechýba ani FLOW-TECH Venting technológia pre reguláciu prúdenia vzduchu vo vnútri okuliarov Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora.

Rozšírené zorné pole pre maximálne periférne videnie

Zrkadlový zorník má cyklický tvar. O skvelú optickú kvalitu sa potom spoločne s týmto zorníkom stará technológia WIDE FIELD OF VIEW – ide o unikátnu geometriu rámu, vďaka ktorej je dosiahnuté maximálneho zorného poľa. Váš zrak potom ochráni 100 % UVA a UVB filter. Lyžiarske okuliare Bollé Nevada-Matte White Diagonal-Aurora sú kompatibilné s lyžiarskymi prilbami takmer všetkých značiek. Dodávané v látkovom puzdre z mikrovlákna, ktorým možno čistiť zorníky.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Mužov

Zorník

Tvar zorníka Cylindrický
Typ zorníka Zrkadlový

VLT

VLT 22

Veľkosť

Veľkosť L

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTbo148
Produktové číslo:  054917332129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18