Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Boll Litetrek towel violet XL

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boll Litetrek towel violet XL

Veľmi pohodlný a výborne spracovaný uterák zo syntetického mikrovlákna oceníte pre jeho vlastnosti ako doma, tak i na cestách. Obľúbite si ho pre jeho veľkosť a mimoriadnu absorpciou, ktorá zaručuje jeho pohodlné používanie. Na cestách oceníte jeho rýchle schnutie, takže budete vždy pripravení na ďalšie cesty.

Kľúčové vlastnosti

  • Materiál je veľmi príjemný na dotyk
  • Antibakteriálna úprava pre lepšiu hygienu
  • Veľký a napriek tomu ľahký
  • Uterák s vlastnosťami vhodnými na cestovanie
  • Pútko na zavesenie

Niečo navyše

Bonusom je príjemnejší kontakt pri utieraní, ale taktiež sa môže pochváliť antibakteriálnou úpravou, ktorej účinnosť dosahuje podľa testov výrobcov až 80 % aj po 100 cykloch prania. Na sušenie má určenú rozopínaciu sponu s pútkom, pomocou ktorého ho môžete zavesiť, napríklad na konár stromov či na iné predmety. Súčasťou je aj transportná taška s pútkom.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Rýchloschnúci

Farba

Farba Fialová
Kód:  SPT1795
Produktové číslo:  8591790104693

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09