Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Boll Litetrek towel lime M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boll Litetrek towel lime M

Pri cestovaní určite privítate uterák, ktorý má zodpovedajúce vlastnosti - zaberie minimálny objem, má nízku hmotnosť a napriek tomu vynikajúcu nasiakavosť. Vďaka špeciálnemu syntetickému mikrovláknu (85 % PES/15 % PAD) s česaným povrchom splní všetky tieto podmienky. Štruktúra hustého mikrovlákna zaručuje skvelú absorpciu a následne rýchle schnutie, aby ste boli 100 % pripravení na ďalšiu výpravu.

Kľúčové vlastnosti

  • Uterák s vlastnosťami na cestovanie
  • Minimálny objem, hmotnosť, skvelá nasiakavosť a rýchle schnutie
  • Materiál veľmi jemný na dotyk
  • Antibakteriálna úprava pre lepšiu hygienu
  • Pracka na sušenie zavesením

Niečo navyše

Bonusom je príjemnejší kontakt pri utieraní, ale tiež sa honosí antibakteriálnou úpravou, ktorej účinnosť podľa testov výrobcu dosahuje 80 % aj po 100 pracích cykloch. Na sušenie má rozopínaciu pracku s pútkom, aby ho bolo možné zavesiť, napríklad na konáre stromov či iné predmety, na ktoré sa uzatvorené pútko nedá navliecť. Nechýba transportná taštička s pútkom.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Rýchloschnúci
Kód:  SPT1785
Produktové číslo:  8591790104617

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09